Emirdağ'da Karne Heyecanı

Haberler / Eğitim

Emirdağ'da Karne Heyecanı

Ortaöğretim ve İlköğretim dengi okulların 23/01/2015 yarı yıl tatili bugün itibariyle başladı. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN,İlçe Kaymakamı, İlçe Garnizon komutanı, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Cumhuriyet savcısı, İlçe Emniyet müdürü ve Jandarma Karakol Komutanı okulları ziyaret ederek öğrencilere bir sürprizde bulundular.

Öğrencilere karnelerini bizzat takdim eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve protokol üyeleri çocukların karne sevinçlerine ortak oldular. Ayrıca Mithatpaşa İlköğretim Okulu ve İnkılap İlköğretim Okulunda öğrencilere karnelerinin verilmesinin ardından TEOK sınavında derece yapan ve sınıflarında birinci olan Emirdağlı öğrencilere okulların hazırlamış olduğu hediyeler takdim edildi. Başkan Kargın’ın karnelerin verilmesi sırasında öğrencilerle kurduğu diyalog ve sohbetler gözlerden kaçmazken , öğretmen ve öğrencilere tebriklerini iletti.

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yarı yılının tamamlanmasının ardından öğrencilere karne ve hediyelerini bizzat takdim etmekten mutlu olduklarını ifade etti. Çocuklarımızın geleceğimizin güvencesini ve yaşama sevincimiz oluşturduğunun altını çizen Başkan KARGIN , bugünün küçüklerini yarınların büyükleri olarak yetiştirmenin hepimizin insanlık görevi olduğunu hatırlattı. Ayrıca Emirdağ Belediyesi olarak yarı yıl karne hediyeleri kapsamında biz dizi çalışmaların hazır olduğu belirten Başkan KARGIN,

Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde 25 Ocak 2015 günü düzenlenecek çocuk tiyatrosuna bütün öğrencileri davet ederken, öğrenciler için her gün farklı bir etkinliğin gerçekleştirileceği karne hediyesi atölyelerinde sinema , tiyatro ,konferans ,drama ,gitar ,öykü , fotoğraf vb. süprizlerle dolu etkinliklerin çocukları beklediğini bildirerek herkesi davet etti.

  • Okunma: 6508

Yorumlar (0)Yorum Yap