Emirdağ'da Kentsel Dönüşüm Başlayacak

Haberler / Yerel 2014

Emirdağ'da Kentsel Dönüşüm Başlayacak

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parri Emirdağ Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala merak edilen projelerinden Kentsel Dönüşümün nasıl olacağı konusunda bilgiler verdi.

Pala Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşümde öncelikli iller arasında yer aldığını 2011'den bu yana Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin tüm Emirdağ'da ölçümler ve değerlendirmeler yaptığını belirtti. AK Partili başkan şehirleşme anlamında Emirdağ'ın adeta kurban edildiğini gördüğünü ve büyük üzüntü duyduğunu sözlerine ekledi. PALA; kentsel dönüşümün bu anlamda Emirdağ için bir şans olacağını bunun yerinde dönüşüm olarak planladığını ve beton yığınları değil yaşam alanları oluşacağını söyledi.

  • Güncelleme: 24.03.2014 15:42
  • Okunma: 3092

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Mehmet Özkul

    Pala,Pala
    5 gün sonra Emirdağlı sana kentsel dönüşümüm ne olduğunu sandıkta gösterecek merak etme.Az kaldı.

  • osman

    başkanı tebrik etmek lazımmm.büyükşehir olan emirdağımızın gerçekten kentsel dönüşüme ihtiyacı var..çünkü kocaman bir emirdağ:)ya arkdas gidin akıllı şeyler üfürün :D...vatandaş fikri size uzun çarşının üstünü kapatında kapalı çarşı havası verin güzel bir ambıyans oluşur orada ;)sayın kargın bu iş tam size göre...saygılar

  • Köfteci

    Köfteci Şahinin inşaatı durdurdun adamın inşaatındaki demirler çürüdü. Şahinin inşaatını satın alan kişi inşaatı çalışmaya başlamış. Bu hafta gördüm. 2 metre yola girmiş. Acaba başkan Kentsel dönüşüm adına bu bina da yıkılacak mı?