Emirdağ'da Muay Thai Gecesi

Haberler / Spor

Emirdağ'da Muay Thai Gecesi

Emirdağ Belediyesi tarafından 1.Muay Thai (savunma ve dövüş sanatı) spor müsabakaları kapsamında düzenlenecek olan gala gecesinde birbirinden ünlü ve yetenekli yıldızlar Emirdağ halkıyla buluşuyor.Emirdağ'da ilk defa düzenlenecek olan Muay Thai (savunma ve dövüş sanatı) gala gecesi müsabakasında profesyonel hakemlerin yönetimiyle 15 profesyonel sporcunun ringlerde karşı karşıya gelerek,heyecanlı ve unutulamayacak bir mücadeleye sahne olacaklar.Emirdağ'da düzenlenecek olan gala gecesi müsabakalarına Afyonkarahisar,Manisa,Denizli,Konya ve Türkiye'nin çeşitli illerinden Muay Thai temsilci heyetlerinin de iştiraklerinin gerçekleşeceği belirtilirken,gala gecesi müsabakalarında sahne alacak sporcuların Avrupa ve dünyada çeşitli başarılar ve önemli dereceler elde ettiklerine değinildi.Emirdağ'da ilk defa böylesine bir etkinlik düzenlenecek ve tarihi bir güne tanık olunacak müsabakalara Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan,Afganistan ve İran gibi ülkelerden de sporcuların boy göstereceği bilgilerine ulaşıldı.Organizasyonun düzenlenmesinde Afyonkarahisar Muay-Thai İl Temsilcisi Serdar ŞANLI,antrenörler Ali ÇİLOĞLU ve Ali HACIİSMAİLOĞLU'nun önemli katkıları bulunuyor.

''MUAY-THAİ GALA GECESİ KARŞILAŞMASI EMİRDAĞ İÇİN BİR BAŞLANGIÇ OLACAK''

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken,düzenlenecek etkinliğin ayrıntıları hakkında bilgiler verdi.Kargın yaptığı açıklamada,2 Ağustos 2014/Perşembe günü Saat:20.30 da İlçe Sebze Pazarı mevkinde tertip edilecek Muay Thai Gala Gecesi organizasyonu Emirdağ'da her anlamdaki sporun gelişip büyümesi için bir başlangıç niteliği taşıyacağına inandıklarını söylerken,yakın zamanda Emirdağ Belediyesi bünyesi altında Muay-Thai kulübünün kurulması için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.İlçemizde düzenlenecek gala gecesinin ardından bu bağlamda vücuda getirilecek çalışma ve projelerimiz hız kazanarak devam edeceğini,bu konuda gerekli verimliliği sağlayacak alanında uzman ve yeterli kadrolara sahip olduklarının altını çizdi.

''Emirdağ'daki gençlerin zihinsel ve fiziksel gelişimlerini olumlu ve doğrudan katlı sağlayarak,sağlıklı birer nesil olarak yetişmelerine öncü olmak amacıyla çeşitli spor aktivitelerini Emirdağlıların hizmetine sunmaya çalışacağız.Ağustos ayı içerisinde 1.geleneksel ismiyle düzenlediğimiz gala gecesi müsabakalarının,gelecek dönemlerde çeşitli spor kulüplerimizde yetişecek olan genç kardeşlerimizin organizasyonlarda sahne alacağı bir hüviyete büründürerek ilçemizin sosyal ve kültürel boyutuna katkı sağlamak öncelikli misyonlarımızdan birisini oluşturmaktadır.'' dedi.

Kargın,Emirdağ halkına farklı bir heyecan ve tutku yaşatmasına sebep olacağına inanılan ve merak uyandıran 1. Muay-Thai Gala Gecesi Spor müsabakalarının 2.Ağustos 2014/Cumartesi günü İlçemiz Pazar yeri mevkinde saat:20.30 da ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleşeceğini hatırlatarak bütün hemşerilerini düzenlenecek organizasyona davet etti.

  • Güncelleme: 15.07.2014 12:01
  • Okunma: 4063

Yorumlar (6)Yorum Yap

  • afyon merkezden bir bakış

    vallahi oy veripte pişman olmayan arkadaş varmı acaba. onca güzellikten sonra böyle sacma işler festival bitti haa yazıkk

  • miyase

    başarılar dilerim yakışıklısı enişte inşaallah iyi bir sonuçla dönersikonyaya

  • apaci

    dogru cengizpala hic kavga etmedi,millete kufur etmedi,iscilere ana avrat kufur etmedi,esnafla kavga etmedi,tertemiz adamdi,dahasida var,hirsizlik yapmadi!,belediyeyi borca sokmadi,devletten aldigi butce parasini cebellezi etmedi !daha sayarimda degmez!avrupada bile boyle etkinlikler oluyor,ve millet gitmek icin can atiyor,sende kalkmisin belediye baskaninini elestiriyon.gurbetci senligi adi altinda milyarlarca lira bosa giderken niye bulbul gibi otmuyordun,senlikten baskan cebini dolduruyodu!!!

  • Zanzibarlı

    Ne yani bu sene gurbetçi festivali olmayacak mı ? Dövüş mü izleyecek millet ?

  • ne faydası var...

    ne faydası var bunun.. esnafa işçiye emirdağa ne faydası var. belediye dolmuşlarını tekrar işletin,,belediyenin hizmetlerini kaliteleştirin. gurbetçiler için tesis yapın.. eskişehire afyona kaçıp gitmesin gurbetçiler..emirdağlının parası emirdağda kalsın. nerde boş işler var onla uğraşıyoruz. kalkıp da her yoruma da rantçıları kesti o yüzden eleştiriliyor demeyin lütfen.

  • aanlsaa

    belediye MHP olunca dövüş akla gelir normal. seneyede tai boks izler sevgili emirdağlılar.