Emirdağ'da Ölüm Kavşağında Acı Ölüm

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Ölüm Kavşağında Acı Ölüm

Emirdağ'ın Karacalar Emirdağ yol kavşağındaki kazada bir kişi öldü. Hafta sonu Emirdağ Karacalar yol ayrımında meydaba gelen kazada Bayram Kabaklar Motorsikleti ile Karacalar köyünden Emirdağ'a gelirken, Karacalar-Emirdağ yol kavşağında, motosikleti ile karşıdan karşıya geçerken, beton mikseri kamyonun altında kaldı.

Kaza sonunda olay yerine gelen ambülans, yaralı olarak Afyonkarahisar Fuar hastanesine kaldırılan Bayram Kabakalar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aslen Karacalar köyünden Çivi Kadir oğlu, 1984 doğumlu 34 yaşındaki Bayram Kabaklar, arkasında bir aile trajedisi bıraktı. Evli ve 2 çocuğunun birisi engelli olan merhum, geride bir gariban ve öksüz bir aile bırakarak hayata veda etti.

Meydana gelen trafik kazası sonrası vatandaşlar yetkililere seslendi: Artık yeter! Her yıl ölümlü ve onlarca yaralamalı trafik kazasının yaşandığı yere vatandaşlar çözüm istiyor.

  • Okunma: 9240

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • hakim

    o kadar başıboşluk var ki,ne ne yazsam boş. idare görevini yeminle yazıyorum emirdağda yapmıyor,yapamıyor,ama maaşlarını alıyorlar,sabaha kadar fink atan sarhoş sürücüler , hangisini yazayım. denetim sıfır. hükümet konağının civarı araç mezarlığı gibi. zabıta ,kolluk uyumasın ÇALIŞSIN.

  • Saban ozalp

    Allah ramet eylesin tum sevenlerine sabir versin mekanini cennet

  • Yazık olmuş

    Alt geçidi hangi akıllı önce elhan köyüne yaptı acaba. Bu kadar insanın vebali var.