Emirdağ'da Orman ve Su İşleri Görüşüldü

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Orman ve Su İşleri Görüşüldü

Orman ve Su İşleri Bakanlığı müsteşarı Akif Özkaldı, Orman Bölge Müdürü ve Afyonkarahisar İl Müdürü, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü ve Afyonkarahisar İl Müdürü Emirdağ'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu'nun da eşlik ettiği program 23 Mart 2017 günü saat:14.00'da Emirdağ Kaymakamlığında başladı. Ziyarette ilk olarak Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın'a hayırlı olsun dileklerini ileten ekip, burada Emirdağ'ın orman ve su işleriyle ilgili sorunlarının ne olduğuyla ilgili kısa bir bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında Emirdağ'a bağlı Yukarı Kurudere Köyüne geçen Özkaldı ve beraberindekiler, fidan dikimi gerçekleştirdiler ve Aşağı Kurudere köyü ile Çatallı köyünü de sırasıyla ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretlerde Yedikapı barajı, Kemerkaya barajı ve Emirdağ barajıyla ilgili bilgiler paylaşıldı. Köylülerin talepleri dinlendi ve birim amirleri tarafından notlar alındı. Emirdağ Yedikapı barajının yükseltilmesiyle ilgili ihalenin yatırım programına alındığı köylülerle paylaşıldı.

Köy ziyaretleri sonrasında Emirdağ Öğretmenevinde Emirdağ merkez ve köylerindeki muhtarlarla görüşen ve talep-görüşleriyle ilgili bilgi alışverişinde bulunan birim yetkilileri Emirdağ'dan ayrıldılar.

  • Okunma: 3687

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Kaptan

    Pinarbasinin suyu senelerdir bosuna akiyo ? cevirselerya hamzacilidan, suvermezden yolkenarindan emirdagin etrafindandolasip sulak olsun
    nerde bu akil nerdeeee