Emirdağ'da Süper Kupa Coşkusu

Haberler / Güncel

Emirdağ'da Süper Kupa Coşkusu

Dün gece Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa karşılaşmasında penaltı atışları sonucunda kazanan Fenerbahçe oldu. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Emirdağ'da da kupa coşkusu yaşandı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama şarkıları söyleyen Emirdağlı Fenerbahçe taraftarları bir yandan da konvoylar oluşturarak kupa coşkusunu Emirdağ'da yaşadılar.

Kupa sabahı Emirdağ Yenidoğan Mahallesi'ndeki hakim tepede evi bulunan gurbetçi Tayfun Yenilmez, evi boyunca yaptırdığı Fenerbahçe bayraklarını evine astı. Belçika'nın Brüksel şehrinde yaşayan Tayfun Yenilmez kupa coşkusunu yaşadığı gecenin ardından Emirdağ'daki kutlamalara kendisi de bir katkı yapmak istediğini söyledi ve şunları dile getirdi: "Buradaki Fenerbahçe coşkusu bir başka... Yıllardır bu renklere gönül veren arkadaşlarımızla Emirdağ'da güzel bir organizasyon düzenledik. Kupa kutlamasına evime astığım bayraklarla devam ediyoruz. Bu yıl 4. yıldız bizim olacak."dedi. Bir kızı ve bir oğlu olan Yenilmez, fanatik Fenerbahçeli olarak yetiştirdiği oğlunu da Şükrü Saraçoğlu'ndaki maçlara götürdüğünü dile getirdi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2821

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • sarı lacivert

    işteeee fanatik fenerbahçelilikkk buuu bravoooo sanaaa tayfunnn tebriklerrr

  • fener bahçe

    helall olsunnnnnnnnn şampiyon fenerbahçeeee

  • beyaz sıyah

    helal olsun fenerbahçeye cimbomu penaltı sonucu yenip süper kupayı alıp cimbomluların agzını kapatığınız için tşkrlr bu arada tayfun tebrikler