Emirdağ'da ''Yeni Türkiye, Yeni Gelecek'' Konferansı

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağ'da ''Yeni Türkiye, Yeni Gelecek'' Konferansı

Kredi Yurtlar Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürlüğünce Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında Emirdağ KYK Kız Yurdunda “Yeni Türkiye Yeni Gelecek” konulu konferans düzenlendi. Hem hükümet sistemindeki, hem yeni anayasadaki değişikliğin sebebinin Türkiye’de 1961 Anayasası ile getirilen vesayet sistemi olduğuna değinen Prof. Dr. Bilir, vesayetin 2010 referandumuyla biraz törpülendiğini ama Nisan ayında yapılacak referandumda evet çıkarsa Türkiye’de vesayet sisteminin tamamıyla silineceğini söyledi.

Emirdağ Kyk kız öğrenci yurdu konferans salonunda düzenlendi. Prof. Dr. Faruk Bilici’nin konuşmacı olarak yer aldığı konferansta Afyonkarahisar Kredi Yurtlar İl Müdürü Nurullah Pervaneli, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Carfi, Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 07.03.2017 20:47
  • Okunma: 3624

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Fethi

    Devlet memurları ne zamandan beri parti sözcüsü oldu ? Herhangi bir devlet memuru 'hayır' için böyle bir panelde konuşsa ne fetöcülüğü kalır ne pkkcılığı...Yazık hepinize yazık.. Bunun neresinde adalet ? İnadına Hayır diyeceğim asıl vesayet o zaman kalkacak !