Emirdağ'daki 15 Temmuz Gazisi'ne Ziyaret

Haberler / Güncel

Emirdağ'daki 15 Temmuz Gazisi'ne Ziyaret

Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Emirdağ ilçemizdeki 15 Temmuz Gazisi Seyda Topal’a ziyarette bulundular.

Ziyarette Vali Tutulmaz; “Milletimiz, 15 Temmuz gecesi birçok değerli evladını şehit verdi. Çok sayıda vatandaşımız gazi oldu. Bu vatan şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarlığına minnettardır. 15 Temmuz’da demokrasi uğruna gözlerini kırpmadan şehitlik mertebesine ulaşan tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, tüm gazilerimize de acil şifalar versin.” dedi.

Topal ise; 115 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ İlçe Kaymakamımız Hüseyin SAYIN, İl Emniyet Müdürümüz,İl jandarma Komutanımız, Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN, AK Parti İlçe Başkanımız Serkan KOYUNCU, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe jandarma Komutanımız ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, ilçe Tarım Müdürümüz ve köylere hizmet götürme birliği Müdürümüz; 15 Temmuz gazisi olmamızdan dolayı ziyaret bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 3443

Yorumlar (0)Yorum Yap