Emirdağ'daki İnşaat Sahiplerinin Para Cebine

Haberler / Ekonomi

Emirdağ'daki İnşaat Sahiplerinin Para Cebine

TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu üyelerinin de katılımıyla toplandı. Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe’nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak katıldığı İnşaat ve Taahhüt Hizmetleri Kurulu toplantısı Ankara’da gerçekleşti.

Gündemdeki konuların görüşüldüğü toplantıda, yeniden düzenlenecek olan yönetmelik ve kanunların sektörlerdeki etkilerinin neler olabileceği de masaya yatırılırken “Şantiye Şefi” sınırlandırılmasının kaldırılması ve serbest bırakılması yönünde daha sonra Yönetime ve Bakanlığa sunulmak üzere karar alındı. Kararın alınmasında etkili olan Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe; “ Aldığımız karar Bakanlık tarafından onaylanırsa, ilçemizdeki mimar ve mühendisler derin bir oh çekecektir. İnşaat sahiplerinden çıkan binlerce liralık harcama bu vesile ile hemşerilerimizin cebinde kalacaktır.” şeklinde konuştu.

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe kurul toplantısının ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen Komisyon ve Kurullar Müşterek Toplantısı’na katıldı.

  • Okunma: 3492

Yorumlar (0)Yorum Yap