Emirdağ’dan 20 yıldır vekil çıkmıyor

Haberler / Siyaset

Emirdağ’dan 20 yıldır vekil çıkmıyor

MHP Milletvekili Aday Adayı Emirdağlı Ahmet Biçer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MHP’den milletvekili aday adaylığını resmen açıklayan Ahmet Biçer, seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Afyon yerel basınına ziyaret turuna çıkan Ahmet Biçer, ODAK’ı ziyaret etti.
ODAK Gazetesi kurucusu Mehmet Emin Güzbey ile yazarlar Fevzi Şen ve Ömer Mazi’yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Milletvekili Aday Adayı Biçer, vatandaşın gösterdiği teveccühten son derece memnun olduğunu söyledi.

Her kesimden oy alacağım
Aday Adaylığını açıkladığı günden itibaren vatandaştan yoğun şekilde destek gördüğünü söyleyen Ahmet Biçer, “Bugüne kadar hep herkesin yardımına koştum. Herkesin iyi ve kötü gününde yanında yer aldım. Ülkücü camiaya 40 yıldır hizmet veriyorum. İnşaallah Allah gönlümüze göre verir” dedi.

Ahmet Biçer, listede yer aldığında her kesimden ay alacağını belirterek “Ülkücü tabandan geliyorum ancak şunu çok iyi biliyorum ki, her kesimden her partiden bana oy verecek binlerce insanımız var” şeklinde konuştu.

Emirdağ’dan 20 yıldır vekil çıkmıyor

Emirdağ’dan 20 yıldır vekil çıkmadığını, bu dönem Emirdağ’dan milletvekili çıkması için çalıştığını belirten Ahmet Biçer, “Sadece Emirdağ’ın değil, Afyon’un dört bir yanının vekili olacağım. Amacımız hizmet ve Allah nasip ederse ömrümün son gününe kadar hizmet için çalışacağım” dedi. MHP Milletvekili Aday Adayı Biçer, ilçe kongrelerine katıldığını hem partililerden hem de ilçe halkından kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu sözlerine ekledi.

  • Okunma: 2721

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • AHMET BİÇER

    Emirdağlı öğrenci kardeşim : öncelikle şunu bilmeni istiyorum ki benim yanıma anket yapmak için gelen hiç kimse olmadı. Hiçbir zaman emirdağ ticaret odasına söylenmedim ve emirdağ ticaret odası samimi ilişkilerimin olduğu bir yerdir. Emirdağında sabit olarak durduğum bir dükkanım yok. Afyonkarahisarda uzunçarşıda dükkanım var. Canın ne zaman isterse çık gel misafirperverliğimizi, gençlere olan ilgimizi gör.sen bizi Başkalarıyla karıştırdın; , hiç bir genci kapımızdan Allaha şükür geri çevirmedik

  • Emirdağda okuyan öğrenci

    Birlik olalım tamam diyosunuzda önce Ahmet bey kapısına gelip ticaret odası için anket yapan öğrencileri kovması ve emirdağ ticaret odasına söylenmesi çok yanlış... Siz bu şekilde milletimizin ve afyonkarahisarın vekili olamazsınız üslubunuzu ve tavrınızı değiştirmelisiniz.

  • emirdağın sesi

    tebrikler.sonuna kadar arkandayız. Denizmahirhüseyin kardeşim kafatascı politikamı kaldı ? gün birlik beraberlik günüdür. Artık doğru olanları doğru şeyleri doğru kişileri seçmemiz lazım kaldı ki emirdağımızında artık mecliste temsil edilmesi gereklidir...

  • DenizMahirHüseyin

    Doğma büyüme Emirdağlıyım.
    İçinden hem de öyle köyden kentten değil ,
    ve solcuyum.
    Tek şu kadarını söyleyim MHP yerelde de genelde de öz kimliğini yitirmiştir.
    Hani herkesden oy alacağım demişsiniz ya benden ve ailemden oy falan alamayacaksınız.Önce kafatasçı, kimliğinizden bi ayrılacaksın daha sonra her kesimden oy isteyeceksin... ( Genel Olarak söylüyorum) Ki ben Emirdağlı bir solcu olarak , size oy vermeyeceğim , verdirtmeyeceğim..
    Faşizme HAYIR !