Emirdağ'dan Bayırbucak'a Yardım

Haberler / Güncel

Emirdağ'dan Bayırbucak'a Yardım

AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplanan giyim ve gıda malzemelerinin bulunduğu TIR, dualarla yolcu edildi.

Ocak ayı ortalarında başlayan yardım kampanyasına Emirdağ'dan da katılım büyük oldu. Emirdağ ilçe merkezinden ve köylerindeki hayırsever vatandaşların katkılarıyla toplanan giyim ve gıda yardımı TIR'ına AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte yüklendi. Uğurlama törenine, AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı üyeleri, AK Parti Emirdağ İlçe Gençlik Kurulu üyeleri, EKDAD yönetimi ve vatandaşlar katıldılar. Yardımlar, Emirdağ'dan Kızılay'a teslim edilmek üzere Afyonkarahisar'a gönderilmek üzere üzere dualarla yola çıktı.

Tören sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Serkan Koyuncu, Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

Bayırbucak Türkmenlerinin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Koyuncu, " Genel Başkanımız tarafından başlatılan yardım kampanyasına Emirdağ'dan ciddi bir katılım oldu. Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası İlçe gençlik kollarındaki arkadaşlarımıza, köy muhtarlarımıza, EKDAD yönetim kurulu üyelerine ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yardım tırımızı Afyonkarahisar Kızılay'a teslim edilmek üzere gönderdik. Kızılay tarafından da Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize bu yardımlarımızı ulaştıracaklar. Emirdağ hakikatten bu konuda çok duyarlı davrandı. Ciddi anlamda katkı verdi. Kampanya döneminde yoğun kar olmasına rağmen merkezden ve beldelerden ciddi anlamda destek geldi. Emirdağ halkının destekleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah hayırları kabul olur. Tabi en büyük temennimiz o bölgedeki akan kanın ve göz yaşının dinmesi" diye konuştu.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2619

Yorumlar (0)Yorum Yap