Emirdağ'dan Mesaj: 'Sen Tasalanma Reis

Haberler / Siyaset

Emirdağ'dan Mesaj: 'Sen Tasalanma Reis

Afyonkarahisar Anıtpark'ta 275 adet eseri hizmete sunulacağı tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu kalabalığa seslenerek, parlamentonun kapılarının özellikle gençlere açılmasını isteğini ve gençlere güvendiğini söyledi.

"ATLARIN, İTLERİN SAHİPLERİNİN NE YAPILACAĞI ORTAYA ÇIKACAK"
Şimdi Hollanda'da seçim var. Atların, itlerin sahiplerinin ne yapılacağı ortaya çıkacak. Bunların medenilikle, modern dünyayla alakası yok. Bunlar Bosna-Hersek'te 8 bine aşkın Bosnalı müslümanı katledenlerdir. Bunların cibiliyetini biliriz. Ama bunlar ne yazık ki, hala medeni olamamışlar. Modern olamamışlar. İnsanlıktan nasibini alamımışlar. İşte o akşam da düşünün, Türkiye'nin bir bakanı, bir bayan bakanı oraya geliyor. Nereye geliyor? Kendi konsolosluğuna ve kendi kendi konsolosluğuna gelerek vatandaşlarıyla buluşacak. Bunun herhangi bir izne tabii diye bir şey yok. Kendileri Avrupa'nın değişik yerlerinde seçim kampanyaları yapıyorlar. Geç bunları. Hayır kampanyası yapmak üzere Hollanda, Almanya, İsveç, Danimarka'ya gelen PKK terör örgütü temsilcilerine, onların yandaşlarına ve onlarla beraber hareket eden Türkiye'deki Barolar Birliği Başkanı'na müsaade ediyorsunuz. Peki Türkiye'nin bakanına niçin kapıları kapatıyorsunuz? Rotterdam Belediye Başkanı İstanbul'la da kardeş şehirlermiş. Dün akşam Başbakanımıza söyledim "Hemen İstanbul Belediye Başkanımıza söyleyelim, bunlarla o kardeşlik akdini bozsun"

Emirdağ'dan Mesaj
Afyonkarahisar'daki miting için Emirdağ'dan da yoğun katılım olduğu görülürken; miting alanında AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları tarafından asılan bir pankart dikkatlerden kaçmadı. Sen tasalanma reis; Belçika'da 100 bin, Fransa'da 40 bin, Hollanda'da 30 bin ve Almanya'da 65 bin Emirdağ'lı seninle... yazdılar. Bu mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı platformun hemen yanında asılı durdu ve birçok kişi tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

  • Güncelleme: 15.03.2017 23:04
  • Okunma: 12614

Yorumlar (0)Yorum Yap