Emirdağ'dan Milletvekili Adayımız Var

Haberler / Siyaset

Emirdağ'dan Milletvekili Adayımız Var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, altı aylık süre zarfında belediyenin ilçeye yaptığı çalışmaları YeniGün Gazetesi’ne değerlendirerek, vatandaşlardan çok olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. Emirdağ Belediyesi’ni MHP’nin elinden kimsenin alamayacağının altını çizen Morca, 2015 Milletvekilliği Seçimlerinde Emirdağ’dan Milletvekili Adayı çıkacağını belirtti.

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından geçen altı aylık zaman zarfında Emirdağ Belediyesinin çalışmalarını Yenigün Gazetesine değerlendiren MHP İlçe Başkanı Ceylan Morca, hali hazırda enkazdan devralınan belediyenin çok güzel çalışmalara imza attığını söyledi. Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın Emirdağ sevdalısı olduğunun altını çizen Morca, şöyle konuştu; “ Sayın başkanın Emirdağ’ımızın sorunlarını iyi bildiğini ve halkla iyi bir uyumla çalıştığı aşikârdır. Bunun ispatını kısaca söylemek gerekirse, belediye işçilerinden görüş alabilirsiniz. Önceki belediye başkanı zamanında birçok belediye işçisi maaşlarını alamıyordu. Sayın başkan Kargın, göreve gelir gelmez belediye işçilerinin maaşlarının ödenmesi talimatında bulunmuştur. Yine belediye personelinin önceki yıllardan kalan ikramiye borçlarını ödemiştir” dedi.

“ ALTI AYDA İNANILMAZ ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Emirdağ beldesinde çok büyük yol ve parke sıkıntısı olduğunun altını çizen Ceylan Morca, “ Eski Askeriye dediğimiz üniversitenin içerisine yer alan sosyal tesislerinde çok güzel bir projemiz vardı. O proje gerçekleşti. Özellikle burada yaz aylarında çok güzel düğün ve nişan törenleri yaşandı. Buranın yapılmasından dolayı hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Yine ilçemizde daha önce atıl bir durumda olan Atatürk Kültür Parkımız vardı. Orayı da belediyemiz restore ederek, haftada üç gün canlı müzik yapılan çok güzel bir mekân haline geldi. Özellikle de sıcak bir aile ortamı haline geldi. Bu Sosyal mekânlar halkımız nezdinde iyi izlemimler bırakıyor. Bunların dışında epeyce bir zamandır Emirdağ’ın şehir içi yollarında büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Belediyemiz büyük bir çalışma sonucu bir parke şantiyesi kurmuştur. Şantiyemiz deneme faaliyetlerine başladı. Allah’ın izniyle Emirdağ’ında ana yollar ve ara yolların hepsine parke taşı döşeyeceğiz. Yine Gömü Beldemizle aramızdaki yoldan beş yıldır randıman alınamıyordu. O yolu da belediyemiz kendi gayretleriyle ve mevcut bütçeden de çok fazla pay ayrılmadan yapılacak. Şu günler yağmurlu olmasaydı hatta o yol da bitmiş olacaktı. Mevcut alt zeminler sıkılaştırıldı. Sadece asfaltlaması kaldı. İnşallah orayı da bayramdan önce bitireceğiz. Bu bağlamda ilçemize yapılan bu hizmetler altı ay içerisinde yapıldı. Belediye Başkanımızın çalışmaları bizleri gururlandırıyor” dedi.

“EMİRDAĞ BELEDİYESİNİ KİMSE BİZDEN ALAMAZ”

Emirdağ Belediyesini Allah’ın izniyle üç dönem MHP’nin yöneteceğine yürekten inandığını ifade eden Ceylan Morca, “Belediyemizin son altı aylık sürecini baz alarak konuşmak gerekirse, Emirdağlı kardeşlerimizden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Trendimiz çok başarılı. Zannediyorum ki, önümüzdeki dört yıldan fazla sürede Emirdağ’a çok güzel hizmetler yapacağız. Belediye başkanımız çok çalışkan. Dolayısıyla ilçe belediyemize yakın yerel birimlerinde çalışkan başkanlar her zaman başarılı olmuştur. İlçe vatandaşlarımız belediye hizmetlerinden gayet memnunlar. Çünkü vatandaşın dilinden anlayan bir belediye başkanımız var. Enkazdan alınan belediyemizin ciddi anlamda piyasaya borcu olduğu tespit edildi. Bu borçların bir kısmı ödendi. Ödenmeye de devam ediyor. Biz çalışmalarımıza böyle devam edersek, Emirdağ Belediyesini bizden kimse alamaz. Bu bağlamda da vatandaşımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

“EMİRDAĞ’DAN MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ OLACAK”

2015 Milletvekili Seçimlerinde Emirdağ’dan kesinlikle Milletvekili adayı çıkarmayı planladıklarını belirten Ceylan Morca, “ MHP Genel Merkezimiz geçtiğimiz günlerde milletvekili seçimleri çalışmalarının startını verdi. Emirdağ ilçemiz 20 yıla yakındır milletvekili çıkaramıyor. En son Baki Durmaz, beyefendi milletvekilimiz olarak ilçemizden çıkmıştı. 2015 seçimlerinde inşallah Emirdağ’dan milletvekili çıkaracağımızı düşünüyorum. Parti sıralamasında da iyi bir noktada adayımızın olacağına inanıyoruz. Emirdağ’da partimizden bir tane adayımız var. Şimdiden adayımızın açıklanması taraftarı değiliz. Biraz daha sürecin yaklaşmasını bekliyoruz. Çünkü hem isim açıklamakla adayımızı kamuoyunda yıpratmak istemiyoruz. Yine milletvekilliği seçimi de dolayısıyla parti içi bir yarıştır” dedi. Ayrıca Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den aday olan arkadaşın olmasını partinin oy oranlarında ciddi bir şekilde artacağını ifade eden Başkan Morca, Bizde çalışmalarımızda vatandaşların yanına gittiğimizde hanemize bir artı olarak yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

  • Okunma: 5118

Yorumlar (36)Yorum Yap

  • mahmut abiye

    Abi bunlar devletin sahibi ya karayolları ve benzeri hizmetleri sadece akp liler kullanabilir zihniyeti var enayilerde, hırsızlarda onlarda yolsuzlarda halbuki...gitsinler korusunlar o zaman ırakta suriye de devleti, pkk ya dur desinler...vergi elektrik su parasını akp li olmayanlar hizmet almıyacaksa onlarıda almasınlar oy vermeyenlerden..zihniyete bak yaaa

  • Yusuf

    MHP Emirdağ kabına sığmıyor. Sürekli büyüyor, gelişiyor. Aferin Morca'ya. Sıra Milletvekilliğine geldi. Bana göre Emirdağ MHP'nin gizli ve gerçek gücü Orbay Divrikli Milletvekili olmalıdır. Morca'da vekilliği düşünebilir. Orbay Divrikli vizyon sahibidir. Markette dünyayı okur. Mutlaka ilk sırayı almalıdır. Orbay Divrikli aday olursa ne yere yakın aziz arslan ne de Emirdağ'a yüz çevirmiş Kemalletin Yılmaz amaçlarına ulaşamaz. Divrikli Emirdağ demektir. Orbay Bey'i Ankara yere göğe sığdıramıyormuş

  • mahmut atalay.cetin

    Baz arkadaslarimiz diyorki devlet yani karayollari olmasaydi neyle yapacak diyorlar bende diyorumki fesatliginizdan bunlari yaziyorsunuz
    Kara yollari ananizin malimi yoksa babanizin malimi yoksa akpeninmi yoksa Milletinmi once bunua cevap verin ayip ayip

  • Yusuf

    Demek ki Emirdağ MHP, çok yönlü çalışıyor. Kuyumcu titizliğiyle adaylıkla ilgili süreci götürüyor. Bence MHP'nin belli olan sıralaması şöyledir. Birinci sırada Orbay Divrikli. İkinci sırada Ceylan Morca. Üçüncü sırayı sonra açıklayacağım. Duyduğuma göre Orbay Divrikli Ankara'da çok güçlüymüş. Markette oturduğu yerden her istediğini yaptırıyormuş. Bahçeli onun bir dediğini iki etmiyormuş. Maşallah ilçemizde ne cevherler varmış ya? Divrikli vekil olsun, Emirdağ kazansın kardeşim.

  • ERTUĞRUL ALTINEL

    CEYLAN MORCA, BAŞKANIMIZA MİLLETVEKİLLİĞİ YAKIŞIR: HAYIRLI UĞURLU OLSUN:
    ESKİŞEHİR'DEN SELAMLAR; CEYLAN BAŞKANIMA.

  • zindan

    Siz bırak milletvekilini muhtarlıkta artık bi seçim kazanamazsınız ...
    5 yıl sonra 2500 oy alamayacaksınız bile !

  • eses

    allah aşkına neler yaptınız kı övünüyorsunuz ak parti belediyesinin yaptıklarını söküp başka yerlere kullanmaksa bunu herkes yapar ama dogru ya ceylan baskanın ınsaatlarında harıl harıl beledıyenın kamyonları ve kepcelerı calısıyor ıyı calısıyorlar gercekten hızmet var yaa .hükümet olmasa gömü yolu nasıl olacaktı bılmıyorum bakanımıza ve valımıze tesekkur ederız yolu yaptırdıkları ıcın ıyı calısıyorlar yaaaa sebze pazarında tezgah fıyatları ıkıye katladı esnaf ne yapsın.

  • allah hayrınızı versin

    allah hayrınızı versin cengiz palanın yaptıklarını bir yerden söküp diğer yere yapmak mı yaptığınız hizmet, geçin.. kardeşim emirdağlı sizi bi kızgınlığa seçti şimdi seçenler bin pişman 5 yılı doldurup gidebilirseniz bir daha dünya tarihinde göremezsiniz ne belediyeyi nede mhp den emirdağlı milletvekilini madem mhpnin bu kadar oyu vardıda geçen dönem niye ceylan morcayı seçmedi..geçin bunları geçin..uğur beğ hani kaplıca,hani teleferi,hani güneş enerjisi projeleri ne zaman hayata geçirilecek...

  • Ceylan

    Arkadasin birisi iyi yorum Yapmis asagida
    hicbir MHP belediyesinde hirsizlik olmaz demis Dogru...
    3 lü koalisyonlarda bir gecede MERKEZ Bankasi hortumlanir bunada Genel Baskaniniz imza atar 21 Banka Batar 110 katrilyon kaybolur nerdeydiniz siz o zaman milliyetci arkadaslar..?

  • apaci

    kadrolasma varmista oymus buymus,sanki cengiz pala zamaninda yoktu kadrolasma,kadrolasmayi cumhurbaskaninizdan ogrendik ! normal degilmi? gomu yolunu madem cengiz pa,la niye yapmadi,simdi ugur baskan yapiyor elestiriyorsunuz.hicbirsey demiyorum,bazilarinin yemi kesildi,meydana ciktilar,cengiz palanin yaptigi borclar varken,olumsuzluklar varken niye elestirmiyordunuz?birtaraftan yiyordunuz degilmi! usulsuz verdigi insaat ruhsatlarini,ve ne karsiligi verdigini cok millet biliyor.

  • Hür İrade

    MHP'nin İlçe başkanı olarak taşınması gereken vasıfları fazlası ile üzerinde bulunduran Sayın Morca siyaset bilgisi ve tecrübesi gereği Emirdağ'ın da MHP siyasetinin rotasını belirleyerek bir adayda karar kılması ve onu isimsiz olarak ilan etmesi çok güzel. Bu aday Cengiz Sağlam olabilir mi? olursa MHP garanti milletvekilliği kazanır.

  • fesat emirdağ

    ne kadar fesat insanlarsınız kım gelse başınıza hep kösteklik çekememezlik yapıyorsunuz emirdağ once fesatlığından kurtulması lazım yoksa herzaman geride kalmayA devam edecek

  • gökhan

    hak ve adaletten değişmemekten söz eden insanlar nede güzel değişiyor

  • Slogan...

    Slogan atmak dışında pek cevap yazan yok. Tek dedikleri 5trilyon borç ödenmiş:) bi ara da Yatırımı iktidar değil Adam yapar demişti ama kazandıktan sonra da 600-700 metrelik gömü yolu için Hükümetten yatırım bekliyoruz diye açıklama yapmıştı.. Güldürmeyin insanları da Özde ülkücü olun..

  • Halkın Sesi

    Siz belediyeyi çoktan kaybettiniz artık..Onca insanın ekmeğiyle oynadınız... Yarın Halk da hesap sorar Hak'da hesap sorar ...

  • emir

    Hırsızdan hesap sormak, usulsuzlüklerin üzerine gtmek, hakedene hakkını vermek, haketmeyene peşkeş çektrmemek çaldırmamak çalmamak elbetdeki hz ömer adaleti, gücünüze mi gdio hırsız yandaşları;)))

  • helal be

    Hiçbir MHP belediyesinde hırszlık olmaz bakın akp den alınan belediyelere hepsi borçlu usulsüzlük diz boyu, Allah dan bi haber dini kullanıp ye babam ye, yüce Allahın huzurunda bilip bilmeyipte savunanlar hesap günü ne diyceniz..Hesap sorulacak ve soruluyorda 40 trilyon borcun suçlularına,..,mağdur rolü oynamasın kimse, usulsüzlük yapılırken vicdanınız nerdeydi..kimse sevnmesin tüm ülkücüler her zaman tek yumruktur ayrılık olmaz sıkı sıkıya birlik olunur aksine, görün belediyecilik nasıl oluyor

  • aziziyeli

    Neden tamamlanamasın sahte şevki yılmaz kod adlı sahte kabadayı, birde adamın adını burda hedef gösterion bu kadar kancıksın işte, hırsız herkesi hırsız sanarmış dellendirmeyin len adamı sahte kahramanlar

  • tebrik

    Helal olsun uğur başkan bu emirdağ çatlasada patlasada hizmete devam, kim ne derse desin yapılanlar emirdağımıza faydalı işler.5.5 ayda 5 trilyon borç ödenmiş engellemek ve görmek istemeyenlere rağmen herşey ortada, kıskananlara rağmen dimdik devam elbette kendi kadrolarınla çalışcan birilerine dokunsa da..ha bu arada kenetlenmiş halde bir bütünüz kargaşa yok birlik var, menfaat çeteleri çatlasın, belediyenin bir kuruş parası yenmezzz karıştrmayn kendinizle , gücünüze nasılda gidio hırsızlar :))

  • bozkurt

    Beş yılı bilmem ama beş ayda beş trilyon borç ödenmiş ve alacaklılardan kaçmayan bir başkan gelmiştir.El attığı işler, yapılanlar takdirle karşılanırken, menfaatleri kesilenler rahatsız oluyor.Bir yıl sonrası çok şeylere gebe, demedi demeyin.Başkan çok çalışıyor, hemde rüzgara rağmen,

  • şevki yılmaz

    3 dönemi burakın şimdiden unutun siz belediyeyi. 5 yılı tamamlamanız bile gerçekten zor. zaten belediyeyide memet pala sayesinde kazandınız. bunuda siz ve herkesde biliyor.

  • vaaaahbemirdağım vaaaaaah

    bu beş yılda iki taraftan biri kesin kazaanacak biri kesin

    kaybedecek.kaybeden taraf kesin EMİRDAG olacak. kazanan taraf ise onuda zaman gösterecek.bekleyelim görelim.

  • gurbuzkocaman

    kurtlar puslu havayi sever, bozkurtlar turkiyenin nasil can damari ise emirdaginin'da can damari
    biz hirsizlik yapmadan yapiyoruz isimizi,emirdag ovasinin bozkurt yuvasi oldugunu unutmayin beyler
    Sayin Baskan bozkurtlar herzaman yaninda...

  • OSMANLI

    SAYIN MORCA 3 DÖNEMİ BIRAK SEN,BU 5 YILI TAMAMLAYABİLECEKMİSİNİZ BAKALIM.DUYUMLARIMIZA GÖRE KAPALI KAPI ARKALARINDA BİRBİRİNİZİ YEMEYE BAŞLAMIŞSINIZ.İNSANLARLA UĞRAŞMAK YERİNE İCRAAT YAPIN BİRAZ.CENGİZ PALANIN YAPTIKLARINI SÖKÜP BAŞKA YERLERE TAKMAK HİZMET DEĞİLDİR.

  • DELİ KADİR

    mhp genel merkezi emirdağ belediyesini kazandığından dolayı emirdağlı birini
    ikinci sıradan aday göstermeyi uygun görmüş,bence aday gösterilecekse izzet ulvi yönter beyi düşünselerdi daha mantıklı olurdu, en azından ankarayı meclisi bilen birisi. il teşkilatı ve ankaradan duyduğum kadarıyla bu aday orbay divrikli olacakmış. keşke birinci sıra olsaydıda işe yarardı,şimdi kemalettin beye çalışmış olacak orbay ve emirdağ teşkilatı. hadi hayırlısı

  • Gerçek mi...

    Şu yorum gerçekse fazla Söze bile gerek yok.. Altı ayda yıllardır yapılmayan yapılmış demek ki "Ceylan Başkanın sevgili oğlunun Emirdağ Belediyesi SATIN ALMADAN SORUMLU KİŞİ olarak görev alması oldu."

  • Ne yaptıysa...

    Altı aydır ne yaptı ki..Cüneyt'in yerini alıp kendi tayfasına işletti.bunlar mı yenilik..askeriyenin yerinde ise hangi yerden aldığı belli olan mermerleri döşedi.. Ihaleleri de alan da malum kişi...Cengiz palayı da geçti her konuda...iyi Akşamlar emirdağım..

  • mahmut atalay cetin

    ne oldu beyler daha 6 ay oldu bu kadar kindarlik neyin nesi

    bakiyom hepiniz catliyonuz mhp enin 6 aylik calismaisini yillardir yapamadiginiz icin mi

  • Emirdaglı

    Çok çalışkan bir belediye başkanımız var gerçekten meydandan aydınlatma direği söküyor belediyenin yeni yapmış olduğu sosyal tesise takıyor işi bitince geri meydana dikiyor. Şimdide ofisin ve sağlık ocağının önünde bulunan orta refüjün yan demirleri ve beton dubaları mezara gidiyor bu arada mezarın duvarları yıkılmış anlaşılan oraya yapılacak.sabırsızlıkla beklıyorum sökülen yerlere acaba nerden başka birşey sökülecekte o gelecek diye)) ordan sök bu tarafa tak burdan sök o tarafaa hahaha

  • hz Ömer adaleti

    hz Ömer adaletiyle yola çıkmışlardı???? başkanla yola çıkanlar bile pişmanken hangi işçilere sormuş.. 3ay önce aldığı işçiler mi... bırak belediyeyi üç dönem almayı da emirdağdan mhp kaç oy alacak genel seçimde görelim..

  • Recep Çelik

    Belediye Başkanının kendi ekibini olusturmasi.guvenebilecegi insanlarla calismasindan daha normal ne olabilirki

  • mutlu özkara

    adama sorarlar parke yapımı şantiyesini ceylan morcaya hangi ihale ile nasıl verdiniz. belediyecilik intikam ve öç alma mıdır

  • vbvvv

    bu saat ten sonra degil belediye milletten parasıyla su bile alamazsınız sevgili mhp liler

  • hangi belediye...

    herhalde başka belediyeden bahsediyor.. belediye olmuş ülkü ocağı.. kamu işlerinde yandaş değil liyakat önemlidir..insanları aptal yerine koymayın.. o kadar insanın ekmeğiyle oynadınız..

  • bilal

    Yalan dolan milletle ugrasma cok allah bunun gibilerini islah etsin

  • Hasan Görgöz

    Evet başkan muhteşem bir başarı örneği sergiliyorsunuz!

    Yandaşlarınızı işçi olarak belediyeye alıyorsunuz güzel kadrolaşıyorsunuz!

    En güzeli ne biliyor musunuz? Ceylan Başkanın sevgili oğlunun Emirdağ Belediyesi SATIN ALMADAN SORUMLU KİŞİ olarak görev alması oldu.

    Oğlu sorar - BABA İNŞAAT İŞLERİNDE KİMDEN MAL ALALIM!

    bu kadar iğnelemek yeter galiba devamı gelecek...