Emirdağ'ın Genç Tiyatrocuları Yetişecek

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağ'ın Genç Tiyatrocuları Yetişecek

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatrosu çalışmaları başladı.7-17 yaş arası çocuklardan oluşacak ekip, Fareli Köyün Kavalcısı Müzikalini sahneleyecekler.

Yetenekli çocukların yeteneği göstermelerine fırsat verecek müzikalde görev alması planlanan çocuk sayısı 80 olarak belirlendi. İlk etap değerlendirme çalışmalarında çocukların, ritim kulağı, dansa olan ilgisi ve oyunculuk alanında ki gözlemlerine bakılıyor.
Uzman eğitmenler eşliğinde çalışacak Emirdağlı çocukların ilk kez bir çocuk ve gençlik müzikalinde yer alma isteği ilk değerlendirme büyük bir ilgi ile karşılandı. Müzikalin özelliği sadece sahneye çıkmak değil, müzik, dans ve oyunculuk alanlarında yeteneklerin belirlenmesi olarak bilinmektedir.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, çocuklarla yepyeni bir Emirdağ oluşacağına inandığımız için, onlara yönelik etkinlikleri sürekli hale getireceklerini söyledi. Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezine etkinliklerinde yer almak isteyenlerin
Belediye giriş katında bulunan Hilal Masa yada EKSM Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvurabilirler. Gençlik Merkezi kayıtları ÜCRETSİZ olup, başvuruları onaylanan Gençlik Merkezi üyelerine kart çıkartılacaktır.

  • Okunma: 2137

Yorumlar (0)Yorum Yap