Emirdağ'ın Vekil Özlemi Yönter'le Son Bulacak!

Haberler / Genel 2015

Emirdağ'ın Vekil Özlemi Yönter'le Son Bulacak!

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde siyasi partilerin Afyonkarahisar milletvekili adayları listesinde seçilebilecek bir yerden Emirdağlı adayları aday göstermemesinin yankısı büyüyerek devam ediyor. Bu yankılar devam ederken Emirdağlılara sevindirici bir haber İstanbul'dan geldi.

Emirdağ'ın yetiştirdiği önemli isimlerden birisi olan, yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanlığını yapan İzzet Ulvi Yönter'in aday olması Emirdağ'da alınan kötü haberlerin ardından sevindirici bir haber olarak basına yansıdı.

MHP İstanbul 1.Bölge 2.Sıra'dan milletvekili adayı gösterilen İzzet Ulvi Yönter'in seçilebilecek bir yerden aday olması sonrasında önümüzdeki günlerde baba ocağı Emirdağ'a bir ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor.

  • Okunma: 10627

Yorumlar (17)Yorum Yap

  • S.Atabeyli

    İzzet Başkanı İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesinden tanırım.Okul yıllığında onun için yazılan; Ankara Mavi Treni yolcusuydu bunu yazanların öngörüsünü boşa çıkarmamış ve o treni hiç bekletmemişti.Biliyorum hep ülküsü ve Milleti için birşeyler yapmanın çabası içinde oldu.İstanbul'a dönüyor ama İstanbul onu inşallah yine Ankara'ya gönderecek çünkü onun yapacak daha çok işi var.Arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun.

  • d.ali cantürk

    allah yolunu açık etsin engin tecrübe ve birikim dolu bir insan bir memleket sevdalısı türkiye aşığı...gerçektende isabetli bir seçim...allah yolunu açık etsin

  • hakkı erhan

    bende İstanbulda Ataşehir de yasayan Afyonkarahisar Dinarlı olarak inanın çok sevindik. İzzet MİLLET VEKİLİMİZİN ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN .AFYONKARAHİSARLI OLARAK NEYSE ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM.

  • Habil ALISOY

    İzzet Reis 90 lı yıllarda İstanbul Atatürk Öğrenci Sitesinde Başkanımızdı. Onun insani karakteri, intellektual kişiliği, çalışkanlığı, samimiyyeti, özellikle de orta Asiyadan gelen öğrencilere karşı özel ilğisi bu günkü sonucu hak ettiğinin göstergeleriydi. Bizlere karşı o kadar cana yakın bir başkandı ki, onu qardaş gibi bilirdik ve haala da unutulmayan dostlarımızdandır. Türkiyemizin bu zor günlerinde iyi bir hizmetkar olacağına inancımız sonsuzdur. Allah başarılarını daim etsin!

  • Tuna Yılmaz

    Bilgi-birikimi, yüksek karakteri ve ülkesine olan sevdası ile Türk siyaseti büyük bir hizmet adamı kazanacak inşallah. Şimdiden vatana millete ve sevgili Emirdağ'lı hemşehrilerime hayırlı olsun

  • Ilhan arabacı

    Başlık son derece doğru , çok uzun zamandır bir Emirdağlı vekil çıkmıyordu. Aslında bu biraz biz emirdağlıların birlik olamamasından kaynaklanıyor. En azından kendi azmi ile buralara gelmiş bir hemşehrimize sahip çıkalım

  • Selim

    Sayın İzzet Ulvi YÖNTER; yürüdüğün yolda yeterli bilgi ve birikime sahip olduğu biliyor, Kararlarını gözünle değil yüreğinle vermen dileğiyle Allah yar ve yardımcın olsun .

  • Mahmut cabbar

    Allah utandırmasın sadece emirdağımızı temsil etmek değil aynı zamanda MHP yi her platformda temsil etme beceri ve birikimine sahip bir hemşehrim olduğu için gurur duyuyorum

  • mehmet yıldırım

    Emirdağ kendi evladını sırtından hançerledi. Bu sakat anlayış varken Emirdağ'lının hak ettiği yere gelemsi çok zor.

  • Güven

    Memleketimin klasik halidir; mutsuz olmak için çok şeyin peşine düşüp elindekilerin kıymetini her daim görmez göze almak. Adaysa işte aday, seçilecekse seçilecek yerden aday, Emirdağlı ise Emirdağlı, Allah Hayırlı Etsin , Allah Muaffak Etsin , Millet Vekilliği sonuna kadar yakışır.

  • Emir YILMAZ

    Eskişehir MHP 2. Sıra Opr. Dr. Kayıhan Çağlar Emirdağlı
    Eskişehir MHP 3. Sıra Av. Mustafa Kemal Çetin Emirdağlı

  • oktay

    allah yolunu acık etsın bölecıgım

  • sedat

    Eskişehir chp 3 aday CEMAL OKAN YÜKSEL ÜNİVERSİTE AVUKAT Emirda.ğlı bakalım bu defa emırdağlılar ne yapacak

  • ahmet sarıer

    İzzet arkadaşıma hayırlı olsun ..Başarılarının devamını diler,ALLAH utandırmasın diyorum...

  • Mesut Kortan

    Emirdağ için hayırlı olsun. eğer mhp iktidar veya ortak iktidar olursa izzet ulvi yönter emirdağ için çok faydalı olur,buna eminim .İzzet Ulvi Yönter çok saygıdeğer bir kardeşimizdir ve memleket sevdalısı biridir. allah yolunu açık etsin

  • KEBAB

    ne emirdagin hakki yensin.
    ne de emirdagli istanbullunun hakkini yesin.

  • frds

    Emirdağ yurtdışında milletvekili çıkartır, bakan çıkartır. İstanbul ya da başka bir ilde de bir Emirdağlı milletvekili olabilir. Mesele bu değil. Mesele ` ile Türkiye'de en yüksek oy oranlarına ulaştığı AKP'nin, bu seçimi de hesaba katarsak 17 yıl boyunca bir Emirdağlıyı listelerine dahil etmemesi, layık görmemesidir. Başka şeylerle kendimizi kandırmayalım.