Emirdağlı 100 Çocuk Fenerbahçe'ye Konuk Olacak

Haberler / Spor

Emirdağlı 100 Çocuk Fenerbahçe'ye Konuk Olacak

Belçika Fenerbahçeliler Derneği tarafından Brüksel Birmingham Palace Event Center’de “Hedef 1 Milyon Üye” Organizasyonu gerçekleştirildi. Düzenlenen geceye Belçika Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mahmut Korkmazer, Fenerbahçe Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, ile 1 Milyon Üye projesi dış satış müdiresi Nesrin Çetinaslan, Federal milletvekili ve Saint Josse belediye başkanı Emir Kır, Belçika Beşiktaşlılar Derneği başkanı Sınar Yiğit, ile Belçika’da yaşayan Fenerbahçeliler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Belçika Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mahmut Korkmazer,“Hedef 1 Milyon Üye” Projesi’ne herkesin destek vermesini istediği konuşmasında “Fenerbahçelililk zor bir meslek, taraftarlık bilinci farklı bir olay. Bağırıp, çağırmakla veya zengin olmakla Fenerbahçeli olunmaz. Taraftarlık demek maddi, manevi her koşulda destek verip takımına sahip çıkmaktır. Sen kulübüne destek olmuyorsan, lisanslı ürünleri satın almıyorsan, imkanın olduğu halde kongre üyeliği yapmıyorsan, Fenerbahçeliyim diyerek kahvehanelerde muhabbet yapmanın bir anlamı yok” dedi.

EMİRDAĞ’LI 100 YOKSUL ÇOCUĞU İSTANBUL FENERBAHÇE’DE MİSAFİR EDECEĞİZ

Konuşmasında Belçika Fenerbahçeliler Derneği‘ne de taraftarları üye olmaya davet eden başkan Mahmut Korkmazer,“ Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 2007 yılında Emirdağ’da 500 çocuğu giydirmiştik. Önümüzdeki Ekim ayında ise yine memleketim Emirdağ’da 100 tane yoksul öğrenciyi İstanbul’da üç gün misafir edeceğiz. Bu seyahat proğramı çercevesinde Fenerbahçe’nin oynayacağı bir karşılaşma toplu halde izlenecek, Fenerbahçe’nin stadyumu, futbolcularla tanışma ve antremanların izlenmesi, Fenerbahçe müzesi’nin yanı sıra İstanbul’un tarihi ve turistik yerleri ziyaret edilecek. Çocuklarımıza Emirdağ’dan başka bir hayatın olduğunu gösterip, onlara ömürlerinde unutamayacakları bir gezi yaşatmayı istiyoruz, Bu tür projelere imza atmak için tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Siz bizleri güçlü kılarsanız, elinizi taşın altına koyarsanız, taraftar derneklerimize üye olursanız bizlerde başarılı işlere imza atmaya devam ederiz” dedi.

Fenerbahçe Spor Klübü başkan vekili ve 1 Milyon üye projesi ile Dernekler sorumlusu Mithat Yenigün geceye canlı olarak telefonla bağlanarak başarılar diledi.

EMİR KIR: TÜRKİYE’DE AZİZ YILDIRIM, BELÇİKA’DA EFSANE BAŞKAN MAHMUT KORKMAZER VAR

gecede bir selamlama konuşması gerçekleştiren Federal milletvekili ve Saint Josse belediye başkanı Emir Kır,“Fenerbahçelilerin başkanı olarak Türkiye’de Aziz Yıldırım var ama Belçika’da da efsane başkan Mahmut Korkmazer var. Burada çok az bir imkanı olan bir toplum söz konusu çünkü Türklerin sayısı kısıtlı. Almanya’daki nüfusu yakalayamazsınız. Bu işlere girmek için biraz da yürekli ve cesur olmak lazım. Mahmut Başkan 2007 yılında bunu ıspatladı. Daha sonra bunu defalarca ıspatladı ve sürekli bir çaba gösterdi. Biz her zaman onun spora ve Fenerbahçe’ye gösterdiği ilgiye hayranlık duyduk. O Belçika’da Fenerbahçe’nin birinci taraftarıdır” diyerek Belçika Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mahmut Korkmazer’e övgüler yağdırdı.

MURAT BOYRAZ: HEDEFİMİZ FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Fenerbahçe ve “Hedef 1 Milyon Üye” kampanyası hakkında bilgiler verdiği konuşmasında ” Başkanımız Aziz Yıldırım bugüne kadar ne söz vermişse hayata geçirmiştir. Şimdiki hedefimiz ise Fenerbahçe Üniversitesidir. Yök tarafından Fenerbahçe Üniversitesi kurulmasına izin verilmiştir.Bakanlar Kurulu ve Cumhurbaşkanımızın onayını bekliyoruz. Onayı aldığımız zaman Silivri’de üniversite kurulacaktır. 1 Milyon Üye projemiz ile sizlerinde kuracağımız ünivesitede bir tuğlası olmasını istiyorsanız, yeni hazırlanan üyelik sistemlerimizden temsilci üyelik ve kongre üyeliklerine müracat edebilirsiniz” dedi.

Belçika Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyelerinden Osman Bilal, Aydoğan Gemici, Candan Özkara ve Murat Koyuncu’ya Fenerbahçe futbolcuları tarafından imzalanan formalar hediye edilirken; Belçika Beşiktaşlılar Derneği başkanı Sınar Yiğit, Belçika Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mahmut Korkmazer’e başarılar diledi. Gece boyunca Fenerbahçe Spor Kulübüne temsilci üyelik ve Kongre üyeliği kayıtları yapıldı. Haber& Fotoğraf: Şükrü Sağlam

  • Okunma: 2798

Yorumlar (0)Yorum Yap