Emirdağlı Basketbolcular Bolu'yu Fethetti

Haberler / Spor

Emirdağlı Basketbolcular Bolu'yu Fethetti

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Garanti Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 13. Türkiye Ligi Kuzey-Batı Grubu Turnuvası, minik yıldızların zevkli ve çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Bolu'da gerçekleştirilen basketbol şölenine Türkiye'de ilk kurulan 12 Dev Adam Basketbol Okullarından olan Emirdağ 12 DABO da katıldı.

13 küçük sporcuyla turnuvaya katılan Emirdağlı minikler 3 gün boyunca basketbol müsabakalarında rakipleriyle karşılaştılar ve Bolu Termal Otelin keyfini çıkardılar. Müsabakalar sonrasında Abant ve Gölcük'ü gezen Emirdağ 12 DABO Samsun Çarşamba DABO'ya mağlup olurken; ev sahibi 12 DABO'yu yenerek başarı gösterdiler. Bolu'da 240 sporcu ve 40 antrenör şampiyon yazılı madalyalarını almaya hak kazanarak herkes şampiyon ilan edildi.

Emirdağ 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Engin Saygın; "Türkiye Basketbol Federasyonumuz alt yapı çalışmalarına önem vermeye devam ediyor. 12 Dev Adam Basketbol okullarındaki branştaki başarılı sporcuları düzenlenen basketbol şölenleriyle yerinde görmek ve Türk basketboluna yeni isimler kazandırmak için yapılan özel turnuvaya Emirdağ olarak biz de katıldık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Emirdağ 12 DABO centilmenliği ile parmakla gösterildi. Önümüzdeki günlerde yeni turnuvalara davet edildik. Emirdağ'daki eğitimlerimiz devam ediyor. Bu güzel turnuvayı öğrencilerimizin görgülerini geliştirecekleri Abant ve Gölcük gezisi ile tamamladık." dedi.

  • Okunma: 3886

Yorumlar (0)Yorum Yap