Emirdağlı Cansu'dan Haber Var

Haberler / Güncel

Emirdağlı Cansu'dan Haber Var

İzmir'de bölücü terör örgütü PKK tarafından Bayraklı ilçesindeki İzmir Adliyesi yakınlarında patlama meydana gelmiş; patlama sonrası çatışmada polis memuru Fethi Sekin kahramanca şehit olurken, adliyede katip olarak çalışan Musa Can da hayatını kaybetmişti.

Patlamada yaralananlardan Emirdağ Belediye eski başkanı Avukat İsmet Güler'in kendisi gibi Avukat olan kızı Cansu Güler de yaralananlar arasında olduğu öğrenilmiştir. Cansu Güler'in tedavisi Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam ettiği öğrenilirken; güzel haber ablasından geldi. www.emirdag.gen.tr'nin ulaştığı Ezgi Güler "Kendisi olay anında göz kapağına gelen bir şarapnel parçası sebebiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde başarılı bir operasyon geçirdi. Çok şükür herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Morali önceki günlere göre daha iyiye gidiyor. Dualarını eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize Güler ailesi olarak teşekkür ederiz." dedi.

Yaralı Cansu Güler'i hastanede de Emirdağlılar ve sevenleri yalnız bırakmadığı öğrenilirken; tedavinin iyiye gittiği önümüzdeki günlerde taburcu edileceği öğrenildi.

  • Güncelleme: 08.01.2017 20:33
  • Okunma: 8144

Yorumlar (0)Yorum Yap