Emirdağlı Doktor Yılın Hekimi Seçildi

Haberler / Sağlık

Emirdağlı Doktor Yılın Hekimi Seçildi

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları - Psikiyatri bölümünde görev yapan Uzman Doktor Hüseyin Ünlü, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın verdiği ödül belgesi ile Eskişehir'de ''Yılın Hekimi'' seçildi.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları - Psikiyatri bölümün de görev yapan Emirdağlı Uzman Doktor Hüseyin Ünlü, Eskişehir'de ''Yılın Hekimi'' seçilmesi ile ilgili şunları söyledi: ''14 Mart Tıp Bayramımızı, Cumhurbaşkanımızın ev sahipliğinde Beştepe Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen bir törenle kutladık.

Ankara Grant Otel de düzenlenen törende; Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir'de ''Yılın Hekimi'' seçilmem nedeni ile bana ödül belgesi taktim etti. Çok mutlu oldum. 42 yıllık hekimim. Mesleğimi severek ve isteyerek yapıyorum'' dedi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın ödül belgesin de: ''Değerli meslekdaşım, insan hayanının kutsallığına inanarak sevgi ve sabırla mesleğinizi icra etmenizden ve halkımızın sağlığı adına gösterdiğiniz samimi gayretlerinizden dolayı tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum'' demektedir.

  • Okunma: 11639

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Uğur Özgüler

    Dr. Hüseyin abi, kişiliği ve hekimlik bilgisiyle çok mütevazi ve müstesna bir kişiliktir.
    Hemşehri milliyetçiliği oldukça yüksektir..Rahmetli babası Seydi amcada çok değerli ve hatırnazdı,nur içinde yatsın.