Emirdağlı Erenoğlu:Dünya'nın Tadı Tuzu Tayyip!

Haberler / Siyaset

Emirdağlı Erenoğlu:Dünya'nın Tadı Tuzu Tayyip!

Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) İstanbul hattının açılışı münasebetiyle Eskişehir'de düzenlenen törende, 7'den 70'e herkes Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerini gösterdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, YHT ile Ankara'dan hareket ederek 12.45 sularında Eskişehir'e geldi. Burada Tülomsaş Fabrikası içindeki camide Cuma Namazı'nı kılan Erdoğan, daha sonra Eskişehir Tren Garı önünde İstanbul hattının açılışı münasebetiyle düzenlenen törene katıldı.,

Tören öncesi alanı dolduran 7'den 70'e çevre illerden gelen vatandaşlar ve Eskişehirliler, dört gözle Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a olan sevgilerini İHA'ya anlatanlardan Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinden gelen 60 yaşındaki Hüsniye Erenoğlu, "Tayyip dünyanın tadı, tuzu. Öl dese ölürüm" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'yi cennete çevirdiğini ifade eden Erenoğlu, "Türkiye cennet oldu cennet. Tayyip'i Allah başımızdan eksik etmesin. Ben Tayyip Erdoğan'ı görmeye, konuşmaya Emirdağ'dan geldim. Şuanda yakınına varamıyorum. Görüşmek için Ankara'ya gideceğim. Hızlı trenlerimiz, duble yollarımız, hastanelerimiz olsun Tayyip Erdoğan Türkiye'yi cennet etti" diye konuştu.

"TAYYİP GİBİ HİÇ YÜZÜ NURLU KİMSE YOK"

Erenoğlu, muhalefet partilerinin genel başkanlarını da eleştirerek, şöyle devam etti:

"Meymenetsiz Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli de benim gibi bunamış, aklı kalmamış. Onlardan başkan olsa ne iş yapar, neye yarar. Tayyip gibi hiç yüzü nurlu, Allah diyerek, Bismillah diyerek işe başlayan yok. Dünyanın tadı tuzu Tayyip. Öl dese ölürüm"

  • Okunma: 3177

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • Garip Emirdağlı

    Teyzem kendini biliyor. "Devlet Bahçeli de benim gibi bunamış, aklı kalmamış." demiş. Bu yeterli...

  • frds

    Her millet layık olduğu şekilde yönetilirmiş. 12 yıllık AKP iktidarında 1 Emirdağlı milletvekili olmadı, Belçika'da 5 Emirdağlı vekil var, ''öl de ölürüm '' diyor. Sen hiç yaşamadın ki anneciğim. Sen hiç gün yüzü görmedin ki, ancak bizi de yaşatmadın, bizi de öldürdün.

  • TAYYİP GİBİ HİÇ YÜZÜ NURLU KİMSE YOK

    Helal olsun kadına gerçekleri hiç çekinmeden haykırmış. ` la gelecek inşallah Tayyip.

  • Mehmet Özkul

    Torunlarımız bile borçlu gadın bacım..
    Allah gecinden versin sen mazakoğlunun duble yolunda yatarken torunlarının nasıl borç ödediklerini seyredersin gari