Emirdağlı Gurbetçi Ölü Bulundu

Haberler / Güncel

Emirdağlı Gurbetçi Ölü Bulundu

Belçika’nın Gent şehrinde ikamet eden ve bir haftadır kayıp olan 23 yaşındaki Ozan Karagöz Hollanda’nın Terneuzen kenti yakınlarındaki Sluiskil kanalında ölü olarak bulundu.

Emirdağ Aşağıpiribeyli nüfusuna kayıtlı olan 23 yaşındaki Ozan Karagöz’ün en son pazar akşamı Gent’in Damport semtinde çalıştığı süper market yakınlarından zorla bir arabaya bindirilerek götürüldüğü görgü tanıkları tarafından iddia edildi.

Olay Terneuzen kenti yakınlarındaki Sluiskil kanalında 18 Eylül Perşembe günü öğleden sonra yürüyüş yapan bir vatandaş tarafından su üzerinde bir ceset görüp polise ihbarda bulunması ile meydana çıktı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından su kanalından çıkartılıp adli tıpta yapılan otopsi sonucunda su kanalında bulunan cesedin Ozan Karagöz’e ait olduğu tespit edildi.

Het Nieuwsblad gazetesinin bildirdiğine göre Ozan Karagöz’ün bir aşk cinayetine kurban gitme olasılığı yüksek görülüyor. Olayla ilgili Gent emniyet birimleri tarafından çok yönlü bir soruşturma sürdürülürken, 6 şüpheli yakalanarak göz altına alındı.

Olay Gent’te yaşayan Türk vatandaşları tarafından üzüntü ile karşılandı.

  • Okunma: 9225

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • emel

    ulan serefsizler madem kaniniz bozuk alin kendinizi atin nediye yasiyorsunuz buylesi sai kalmamali muebet verilmeli az bilem visdansizlar yokmu sizin ayleniz lan adam diye ortama girer buyleleri muebet verilmese buylesine demekki kanun yok burda