Emirdağlı Vekil Yönter, MHP MYK Listesinde!

Haberler / Siyaset

Emirdağlı Vekil Yönter, MHP MYK Listesinde!

Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Büyük Kurultayında MHP İstanbul Milletvekili Emirdağlı hemşehrimiz İzzet Ulvi Yönter, Merkez Yönetim Kurulu'na seçildi. Devlet Bahçeli, MHP'nin 12. Olağan Kurultayında, salonda hazır bulunan 1176 delegenin tamamının imzasıyla Genel Başkanlığa tek aday gösterildi. Devlet Bahçeli, 1167 oyla MHP Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

MHP`de Devlet Bahçeli`nin yeniden Genel Başkanlığa seçildiği kongrede yeni MYK üyeleri de belli oldu. Habertürk TV'de yer alan bilgiye göre, MHP lideri Devlet Bahçeli, mevcut 4 genel başkan yardımcısını, yeni MYK'ya almadı.

LİSTE DIŞI KALAN İSİMLER
MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından, Oktay Öztürk, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Mehmet Günal ve Şefkat Çetin yeniden MYK listesine aday gösterilmedi. Listede eski Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Mehmet Parsak, İzzet Ulvi Yönter yeni isimler olarak ön plana çıktı.

MHP Lideri Bahçeli'nin MYK içinden seçilecek 15 kişilik Başkanlık Divanı'nda da revizyona gideceği konuşuluyor. Parti kulislerine göre, Anayasa referandumu sürecinde yıldızı parlayan hukukçu Afyon milletvekili Mehmet Parsak ile İstanbul milletvekilleri Arzu Erdem, İzzet Ulvi Yönter ve İsmail Faruk Aksu'nun Bahçeli'nin yeni “A Takımı”nda olacağı ifade edildi.

  • Okunma: 3053

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • atalay cetin

    Amin kursat kardesim

  • alp kılıç

    MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ MEHMET PARSAK kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim AFYONA VE TÜRKİYEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN (ANKARAYA gelen ülkücülere her zaman yol gösteriyor, gayret ediyor yardımcı oluyorsun )SELAMLAR

  • alp kılıç

    MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ İZZET ULVİ YÖNTER KARDEŞİM ,MHP deki yeni görevinde başarılar başarılar dilerim Emirdağ ve Türkiye için hayırlı uğurlu olsun , genç yaşında önemli görevler üstlendin ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN-SELAMLAR

  • KÜRŞAT ŞENEL

    ALLAH DAHA BÜYÜK MAKAMLAR NASİP EDER İNŞALLAH.YAKIŞIR KARDEŞİME