Emirdağlı Vekil Yönter'e Afrin'den Bombalı Selam!

Haberler / Güncel

Emirdağlı Vekil Yönter'e Afrin'den Bombalı Selam!

TSK, Afrin'deki PYD'ye yönelik "Zeytin Dalı" Harekatı başlattı. Havadan F-16'larla bölge vurulurken, karadan da Türk askeri ve ÖSO birlikte harekat yapıyor. Suriye sınırında bulunan topçu birliklerinden de terör mevzilerine atışlar yapılıyor.

Bölgeye atılan mermilerin fotoğrafları ise gelmeye başladı. Atılan füzelerin üzerine başta Fırat Kalkanı'nda şehit olan askerler olmak üzere, terörle mücadele ederken şehit olan askerlerin adının yazılmış olması dikkat çekti.

Bu füzelerin birinde Aslen Emirdağlı olan Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter'in ismini olması dikkatlerden kaçmadı. Seçildiği ilk günden bu yana Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündemine askeri personellerin sorunlarını özellikle sözleşmeli uzman çavuşların sorunlarını dile getiren Yönter'e; Afrin harekatında görev yapan uzman çavuşlardan jest geldi. Görevli askerler bombanın üzerine "İzzet Ulvi Yönter'e Afrin'den Selamlar" yazdılar.

Kendisine ulaşan resmi sosyal medya hesabında paylaşan Yönter; "Ve aleyküm selam kahraman kardeşlerim... Gazamız mübarek olsun. İnanıyorum ki, hainlerin kökünü kazıyarak yeni bir destan yazacaksınız. Allah hepinizi korusun, yar ve yardımcınız olsun...Sonuna kadar arkanızda, sonuna kadar duacıyız..." dedi.

  • Okunma: 4952

Yorumlar (0)Yorum Yap