Emirdağlı Yazar Adalet Yürüyüşüne Katıldı

Haberler / Güncel

Emirdağlı Yazar Adalet Yürüyüşüne Katıldı

Emirdağlı yazar 85 yaşındaki Huriye Saraç, bir grup Eskişehir halkı ile ''Adalet Yürüyüşüne'' katılmak için Adapazarı'na gitti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği Adapazarı - İzmit arasındaki ''Adalet Yürüyüşü''nde, 20 kilometrelik yolu, yorulmadan ve yılmadan yürüyüşünü tamamladı.

85 yaşındaki yazar Huriye Saraç ''Adalet Yürüyüşü ile ilgili yaptığı açıklamasında, '' 85 yaşında hala dinamik ve enerjik yapıdayım. Kılıçdaroğlu'nun düzenlediği ''Adalet Yürüyüşüne'' katıldım. Adapazarı-İzmit arasında düzenlenen Adalet Yürüyüşüne isteyerek ve severek katıldım. 20 kilometrelik yolu, katılanlarla birlikte yürüdüm ve hiç yorulmadım. Bu yürüyüşte; konuştuğum kişilerde yürüyüşe öfke, olumsuzluk değil, tersine daha olumlu yaklaşımlar gördüm. Çok medeni, barışçıl, iyi düzenlenmiş, Türkiye gündemini iyi okuyan bir yürüyüşle karşı karşıyayız'' diye ifade etti. >esgundem26

  • Okunma: 5548

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • King03

    Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.M. Kemal Atatürk
    Ben sadece şahsi görüşümü söyledim kötülemek anlamında değil Aynı davranışı 15 Temmuz yıl dönümünde 248 kişi şehit 2196 gazi vatandaşımız için bekliyoruz..

  • Zafer

    Kadın üşenmemiş bu yaşta gençlerin geleceği için ülkenin içinde bulunduğu bozuk düzen için kilometrelerce yürümüş bari saygı gösterin bırakın eleştiriyi.

  • King03

    Allah akıl fikir versin bu yaştan sonra başka şeylere vakit ayırabilirsen keşke :)