Emirdağlı Yönter'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Haberler / Siyaset

Emirdağlı Yönter'den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, 17 Nisan 2018 Salı günü Balcam Köyü’nde Şehit Cumali Sarıtaş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla memleketi Emirdağ’a geldi. Hemşerimiz Yönter ile beraber 25. Dönem Kars Milletvekili Adayı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçe ve 26. Dönem Tokat Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik de yer aldı.

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral ,Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, İl Genel Meclis Üyesi Recep Çelik, Belediye Meclis Üyeleri ve parti yönetim kurulu tarafından Emirdağ ilçe girişinde karşılanan Yönter, hemşerileriyle selamlaştıktan sonra taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla heyet ile birlikte Balcam köyüne hareket etti. Şehit ailesine gerçekleştirilen ziyarette MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil Demiral, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, MHP Eski İlçe Başkanı Ceylan Morca, Bademli Kasabası Eski Bld. Bşk. Musa Karamanlı parti yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar da yer aldı. Şehit babası Arif Sarıtaş ve şehit kardeşi Murat Sarıtaş yapılan taziyeleri kabul etti.

İZZET ULVİ YÖNTER: ‘’ŞEHİDİMİZ CUMALİ SARITAŞ HEPİMİZİN ŞEHİDİ’’

Şehit ailesine taziyelerini sunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter kendisinin de Emirdağlı olduğunu belirterek şehit ailesinin acısına ortak amacıyla burada olduklarını söyledi. Şehitlik mertebesinin herkese nasip olamayacağını belirten Yönter, ‘’Şehit hemşerimiz Cumali Sarıtaş nezdinde bütün şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, Emirdağımıza ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Onun geride bıraktığı siz aile fertlerine sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur.’’ dedi. Gerçekleştirilen Kuran tilavetinin gerçekleştirilen taziye ziyareti son buldu.

  • Güncelleme: 17.04.2018 23:09
  • Okunma: 1786

Yorumlar (0)Yorum Yap