Emirdağlılar, Gurbette Oy Kullanmaya Gittiler

Haberler / Güncel

Emirdağlılar, Gurbette Oy Kullanmaya Gittiler

Emirdağ’lılar Belçika’da seçimlerin yapıldığı ilk günden bu yana ilk defa toplu oy kullanmaya gittiler. Emirdağ'lılar toplandıkları Belçika'nın Gent şehrinde Edmond van beverenplein meydanından ( tatil pazarından ) ,1 otobüs ve çok sayıda özel otomobillerle Anvers’e hareket ederek seçim merkezinin yolunu tuttular.

Organizasyonda Emirdağlı iş adamı Osman Mızrak, Gökmen Öztorun ve diğer ekip arkadaşları programı organize ettiler. Beb başkanı da olan Mızrak çalışkan ve toplumsal çalışmalarda başarılarıyla tanınıyor. Osman Mızrak Anvers’e toplu oy kullanma organizasyonu hakkında şöyle konuştu.

“Arkadaşlarımla birlikte bu organizasyonu, Emirdağ toplumu olarak, Türk toplumuna ve Türk demokrasisine hizmet için yaptık. Türkiye’de seçilmiş hükümete desteğimizi bugün bir kez daha göstereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti devleti darbeler ve ayaklanmalarla ele geçirilemez. Referandum sürecinde halkımız hükümetimize ve liderine güveniyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Gent’li Emirdağ’lılar toplu olarak, Berchem Filip Williotstraat üzerinde bulunan Bluepoint Antwerpen Kongre Merkezinde oylarını kullandılar. Tatil olması nedeniyle, uzun sıranın olduğu oy merkezinde, 1 saat içerisinde oylarını kullanarak sorunsuz şekilde tekrar Gent’e döndüler.

  • Okunma: 2190

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Ferhat

    Hakkı
    Orası senin Babayin Tapulu yerimi Nerede yaşayacağıma Senmi karar vereceksin..

  • Hakkı

    Şunlara gelin Türkiye'de yaşayın desek yüzüne bakmazlar.ama bizim yaşadığımız ülkenin seçimlerinde oy kullanma hakkına sahipler. İlginç.