Emirdağlılar Milli Takımı Yalnız Bırakmadı

Haberler / Spor

Emirdağlılar Milli Takımı Yalnız Bırakmadı

Türkiye Milli Takımı'nın, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu ilk maçında Hırvatistan'la yapacağı karşılaşmada Emirdağlı taraftarlar, başkent Paris'teki Parc des Princes'te Türkiye'yi yalnız bırakmadı. Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya ve Avrupa ülkelerindeki Emirdağlı gurbetçiler aylar öncesinden ayarladıkları biletlerle milli takımı Fransa'da yalnız bırakmıyor.

İlk maçı Paris'te Hırvatistan ile oynayan ve maçtan mağlup ayrılan Milli Takım için Belçika'dan özel olarak giden birçok Emirdağlı gurbetçi stadyum dışında ve stadyumda destek verdiler. Maça Belçikalı Türkler kaşkollarıyla giden Emirdağlı Gurbetçi Ercan Çolak: "Türk milleti olarak hangi takımı desteklersek destekleyelim birbirimize çok bağlıyız. Bununla gurur duyuyoruz. Galatasaray, Eskişehir Spor, Fenerbahçe, Beşiktaş, hangi takım olursa olsun bugün tek bir gerçek var, o da Türkiye’dir. Burada Emirdağlılar olarak desteğimizi verdik ve diğer maçlarda da milli takımımızla olmaya devam edeceğiz. Eskişehir'den gelen Bando Es Es ile farklı bir hava oldu stadyumda. Bu maçı kaybettik; ama diğer maçlar için hala ümidim var." ifadelerini kullandı.

Bir diğer Emirdağlı gurbetçi Seydi Yüceer ise: "Emirdağ bir yerde ama Emirdağlı her yerde... Dünyanın neresinde olursak olalım biriz ve beraberiz. Türkiye Milli Takımının gruptan çıkacağına inanıyor ve güveniyorum." dedi.

  • Güncelleme: 12.06.2016 22:51
  • Okunma: 3660

Yorumlar (0)Yorum Yap