Emirdağlılar Odunpazarı'nda Birleşti

Haberler / Yerel 2009

Emirdağlılar Odunpazarı'nda Birleşti

Yıllardır Emirdağlıların birleşemediği ve yaklaşık 60 bin Emirdağlının yaşadığı Eskişehir Odunpazarı’nda Emirdağlılar birlik mesajı veriyor. Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı Belediye Başkan adayı Emirdağlı Aydın Çöken Odunpazarı Belediye Başkanlığı için 3 Mihallıçıklı rakibiyle yarışıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı Belediye Başkan adayı Emirdağlı Aydın Çöken’ın listesinde beş Emirdağlı bulunuyor. Milliyetçi Hareket Partisi Odunpazarı Belediye Başkan adayı Emirdağlı Aydın Çöken’in belediye meclisi üyesi 3. sıra adayı Emirdağ’ın kültür adamlarından Fikret Akın Aydın Çöken’i www.emirdag.gen.tr’ye anlattı.

Akın:”Kendini çok iyi yetiştirmiş, genç ve yağız bir Emirdağlı olan Aydın Çöken’le birlikte 60 bin Emirdağlı’nın ikamet ettiği Odunpazarı’na aday olduk. Yıllardır birliktelik sağlayamadığımız, Emirdağlılara söz verenlerin seçildikten sonra Emirdağlılara kıs kıs güldükleri bir ortamda şimdi Emirdağlıların birlik zamanıdır. Aydın’ın adaylığını açıklamasının ardından yapılan toplantılarda vakıf ve derneklerimizle beraber sağcısı, solcusu ayırt etmeden Aydın Çöken’le beraberiz. Yıllardır Emirdağlılar dışlanmıştır. Emirdağlılara iş verilmemiştir. Emirdağlılar bu durumlardan mağdur olmuşlardır. Bugün bu gerçeği gören Eskişehir'deki Emirdağlı'lar rey zamanı geldi mi "Emirdağlılar kardeşimizdir" menfaat geldiğinde "Emirdağlıya yer yok" gerçeğini görerek parti gözetmeksizin Aydın ÇÖKEN'in şahsında birleşmişlerdir.” dedi.

  • Güncelleme: 25.03.2009 17:59
  • Okunma: 3007

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • MEHMET SAYIN

    [quote name='MEHMET SAYIN']Yıllardır bir zümreye hitap eden vakfın yaptığı hiç birşey yoktur. 30-40 kişiyle toplanıp karar almışlar kime ne. Sonuç yine aynı olacaktır.Odunpazarında kesin Burhan SAKALLI alır.[/quote]
    Seçimlerden önce yukarıda yazmıştım.
    Aynen çıktı. Orhan ÖZKIR destekledi diye MHP nin normalde oyuı 30 000 den 18 000 e düştü. Mihalıçcıklılar hani 3 e bölünmüştü. BARAJI BİLE AŞAMADILAR.

  • mustafa

    yillardir mihllicciklilar oldu birde emirdagli olsun mihalliccigin fazlaligi ne hem milliyetci hem emirdagli bundan iyisi can sagligi

  • mustafa

    olsunda hemserimiz olsun yillardir mihalicciklilar oluyada birde bizden olsun mihalliccigin emirdagdan fazlaligi ne

  • MEHMET SAYIN

    Yıllardır bir zümreye hitap eden vakfın yaptığı hiç birşey yoktur. 30-40 kişiyle toplanıp karar almışlar kime ne. Sonuç yine aynı olacaktır.Odunpazarında kesin Burhan SAKALLI alır.