Emirdağlılar Vakfı Gençlik Kurulu Göreve Başladı

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfı Gençlik Kurulu Göreve Başladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayram dolayısıyla Emirdağlılar Sosyal Dayanışma Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen kutlama kahvaltısında Gençlik Kurulu bir araya geldi.

Gençlik Kurulu kahvaltılı kutlaması gençlikten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kökten'in açılış konuşması ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı. Program vakfın çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere Başkan Vekili Ayhan Türkseven'in konuşması ve yönetim kurulu adına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması ile devam etti. Emirdağlı gençler adına Av. Tevfik Yıldırım da programda bir konuşma yaparak şunları söyledi; "gençlik olarak kültürel değerlerimize sahip çıkacağız, birlik beraberlik içinde hep birlikte vakfımızın çatısı altında toplanmaktan ve bizleri böyle önemli bir günde verdiğiniz önem ve davetten dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Emirdağlılar Vakfı Gençlik Kurulu kutlaması yörenin kültürel değerlerinden Goşalaşma, Fikret Akın ve Hamza Halaç tarafından sunuldu.

Gençlik kurulu kutlaması Emirdağlılar Vakfı Başkanı H. Murat Kahya'nın konuşması ile devam etti. Başkan Kahya şunları söyledi; 24 Mayıs 1935'te ilki yapılan bayramımızın 98. Yılını Emirdağlılar Vakfı olarak Gençlik Kurulumuzla birlikte kutlamanın gururu içindeyiz. Vakfımızın çalışmalarında gençlerimizle birlikte yol almaktan çok onur duyuyorum. Kültürümüzü, birlik beraber duygularımızı hep birlikte ileriye taşımanın mutluluğunu yaşıyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nızı kutluyorum" Dedi.

Gençlik Kurulu kutlaması pasta kesiminin ardından gençlik kurulu yönetiminin belirlenmesi süreçlerini hedef alarak sona erdi. ​

  • Okunma: 5352

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • özemirdag

    Emirdağın tanıtıp hangi yatırmı getırdıler.Erzakları zaten devlet dağıtıyor.burs işine gelınce ben duymadım emırdaglı oğrencılere burs verdıklerını emirdağ tanıtım gunlerınde ankarada fuardakı standlarda duymadım bu vakfın emırdagda temsılcılıgı yok burosu yok varsa soyleyınde oğrenelım ben emırdagda yasıyorum bı tarıf edersenız sevınırım kımın dukkanın orda...

  • Düşünen adam

    Vakfın işe yaramadığını eleştiren arkadaşım ne bekledin ki sen vakıftan ? Düşünüp kurmuşlar çok bir beklenti içinde olmanı gerektiren bir durum yokki! Birlik beraberlik namına da kurulabilir illa her vakıf birilerinin işini görecek hizmet edecek diye bir kaide Yok.. şahsen çok gerekli değil bence ama en azından birlik beraberlik için güzel bir oluşum. Dernek vakıf partiler vs çıkar amaçlı yanaşmayı bırakıldığında daha güzel bir hal alır kanaatindeyim.

  • Frtsvr

    Vakfı eleştirme sebebinizi öğrenebilir miyim? Vakıftan kimseyi tanımam etmem,savunmuyorum yanlis anlamayın. Ancak beklentileriniz nedir de karşılamıyor? Bu vakıf burs veriyor, ekonomik olarak yetersiz insanlara erzak yardımı yapiyor, Emirdağ`ın tanıtımı için Eskişehir ve çevresinde çalışıyor. Ha Emirdağ`a yatırım gibi seyler bekliyorsanız bu vakfın değil kişilerin ve kuruluşların görevidir. Eminim kişi ve kuruluşları vakıf yoneticileri tesvik ediyordur.

  • özemirdağlı

    sayın editör bu emirdağlılar vakfının ışe yaradıgını dusunuyorsan haber yapmaya devam et saygılar....