Emirdağlılar Vakfından Ankara Çıkarması

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfından Ankara Çıkarması

Eskişehir'deki Eskişehir Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya ve yönetim kurulu üyeleri, seçimler öncesi başladığı ziyaretlere seçim sonrası da ara vermeden devam ediyor. Eskişehir’de önce vali ve belediye başkanlarını ziyaret ile başlayan yeni vakıf yönetimi şimdi gezilerine Ankara çıkarmasıyla devam ettiler.

TBMM’de Emirdağlı milletvekillerinin yanı sıra, Eskişehir Milletvekilleri Harun Karacan, Gaye Usluer, Utku Çakirözer, Afyon Milletvekilleri Ali Özkaya, Mehmet Parsak, Hatice Özkal, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.

Ankara'da TBMM'de önce Meclis Başkanlık danışmanı Emirdağlı Cengiz Sağlam'ı, daha sonra Emirdağlı, Eskişehir milletvekili Cemal Okan Yüksel ve İstanbul milletvekili İzzet Ulvi Yönter'i makamlarında ziyaret ettiler. Mecliste Emirdağlılar buluşmasını ve kaynaşmasının açısından önemli bir ziyareti gerçekleştiren Emirdağlılar Vakfı ziyaretlerden memnun ayrıldılar.

Öğle yemeğinde CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel'in konuğu olan vakıf temsilcileri MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter ile de bir araya geldi ve samimi bir görüşme gerçekleşti.

TBMM Başkan Müşaviri Emirdağlı Cengiz Sağlam “Eskişehir Emirdağlılar Vakfımızın her çalışmasında gücümün son noktasına kadar sizlere destek olacağımın sözünü veriyorum” diye destek sözü verdi. Eskişehir Emirdağlılar Vakfı yöneticilerinin TBMM'deki bir diğer durağı Eskişehir Milletvekili Harun Karacan idi. Eskişehir Milletvekili Harun Karacan “her konuda sizlere, Emirdağlılar Vakfına destek olacağımı buradan iletiyorum” diye Emirdağlılar Vakfına destek sözü verdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı "Emirdağlıların benim gönlümde ayrı bir yeri var. İlkokul öğretmenim Emirdağlı Cevat Ülger'di. Sonradan mimar oldu, Reşadiye Camiinin mimarı. Bir alt geçidimize de hocamızın ismini verdik. İlkokul öğretmenimden beri Emirdağlılara karşı sevgim ve sempatim bir ayrı. Bugün Emirdağ ilçe başkanı geldi, inşallah Emirdağ'a Fen Lisesini açacağız" diye müjdeyi verdi. Vakıf çalışmalarında her türlü desteği vereceğini vaadetti. Eskişehir Emirdağlılar Vakfı başkanı H.Murat Kahya, vakıf plaketini sayın Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya takdim etti ve teşekkürlerini sundu.

Eskişehir Emirdağlılar Vakfı yöneticileri Afyon Milletvekilleri Mehmet Parsak, Ali Özkaya ve Hatice Özkal'ı da ziyaret etti. Vekiller, Emirdağlılar Vakfını her konuda destekleyeceklerini belirttiler.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Vakıf yönetini makamında kabul ederek, “özellikle yurtdışında gurbetçi Emirdağ'lıları tanıdıktan sonra Emirdağ'a sevgim ve sempatim daha fazla arttı. Samimi, vatansever kardeşlerimiz bizleri misafirperverlikleriyle her yurt dışına gidişimizde bize ev sahipliği yaptılar” diyerek, Emirdağlılar Vakfı için her türlü desteğe hazır olduğunu belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vakıf yönetim kurulumuzu makamında kabul ederek, kendisin de SGK Genel Müdürlüğü döneminde Vakıf yönetiminde bulunduğunu belirterek, “sorumluluk gerektiren bir görev üstlenmişsiniz, sizlere başarılar diliyorum diyerek, Emirdağ'lıların gurbette ve Eskişehir'de yoğun olarak yaşadıklarını biliyorum” diyerek vakıf çalışmalarında her zaman destek olacaklarını vurguladı.

Eskişehir Emirdağlılar Vakfı başta başkan H.Murat Kahya ve yönetim kurulu Başkent Ankara’da TBMM ziyaretlerinden memnun olarak ve büyük destek alarak Eskişehir’e döndüler. Yapılan ziyaretlerde Emirdağlılar Vakfı adına plaket takdim edildi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2675

Yorumlar (0)Yorum Yap