Emirdağlılar Vakfından Eskişehir'e Emzirme Odası

Haberler / Güncel

Emirdağlılar Vakfından Eskişehir'e Emzirme Odası

Anneler Günü dolayısıyla, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Polikliniği ve Kadın Doğum Polikliniği katında binlerce annenin ihtiyacını karşılayacak Emzirme Odası, Emirdağlılar Vakfı tarafından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne bağışlandı.

Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği’nden gelen talep üzerine, Emirdağlılar Vakfı annelerin Tıp Fakültesi’nde, lokasyon olarak çok ihtiyaç duyduğu Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniklerinin bulunduğu katta bulunan odayı, zemin döşemesinden, asma tavan ve ışıklandırmasına, duvar kağıdından, oturma guruplarına, alt değiştirme üniteleri ve sıcak, soğuk su elde edebilecekleri ekipmanlar, lavabo vb. tüm detayları ile üniversite hocalarının yönlendirmesi doğrultusunda eksiksiz ve ferah bir emzirme odasını tamamlayarak Anneler Günü gibi çok anlamlı olan bu günde emziren annelere armağan etti.

Emzirme odası bağış töreninde, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Elif Doyuk Kartal, doktorlar ve hastane yöneticileri, Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın kurulu yönetimi bulundu. Bağış töreninde Başhekim Yardımcısı Kartal şöyle konuştu; “ Şu anda burada bir hastane bağışlamış olsaydınız bu kadar anlamlı olmazdı çünkü bazı noktalar vardır ki çok büyük ihtiyacı karşılar. Siz de böyle hassas bir dokunuşla çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiniz. Bu hassasiyetinizden ve başından sonuna titizlikle yaklaşıp, özenerek hazırladığınız bu emzirme odası ile binlerce kadına hizmet etmiş olduğunuz için bu konuda hastanemizi güçlendirdiğiniz için teşekkür ederim.” Dedi.

Emirdağlılar Vakfı Başkanı Kâhya; vakfımızın ellerinden öptüğümüz annelerimizin ihtiyacı olduğunu öğrendiğimiz Tıp Fakültesi’nde böylesine önemli bir lokasyonda bize gelen talebi en iyi şekilde sonuçlandırarak teslim ettiğimiz için biz de çok mutlu olduk. Anneler her şeyin en iyisi layıktır. Biz vâkıfı olarak karınca kararınca elimizden geleni yaptık. Bu çalışmamız diğer vakıf ve derneklere örnek teşkil edecektir. Buradan hareketle annelerin emzirme konusunda yer sorununun çözümünün giderek Eskişehir genelinde yaygınlaşacağı düşüncesindeyiz. Bağış töreni, Emirdağlılar Vakfı Kadın Kurulu Yönetimi Başkanı Elif Bağcı anneler günü dolayısıyla” şöyle konuştu; “ Her şey bir kadınla başlar, yani ANNELERLE… Hayatın ve ailenin temelini kadın oluşturur. Anneler ne kadar seviyeli, donanımlı ve güçlü ise aile bireyleri de öyle gelişir. Böylesi ailelerin oluşturduğu topluluklarda eğitim, sağlık ve refah düzeyi yüksek özgür bireylerden oluşur. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere bütün kadınlarımızın toplum tarafından gereken saygı ve desteği görmesi dileğiyle anneler gününüzü kutlar saygı ve sevgiyle esenlikler dilerim” dedi.

  • Okunma: 3844

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • özveözemırdag

    neden şov yapsınkı yazılklar olsun kesın sızın bır işin olmuşdur acık yazınız gercek ısım neyse yazı daha ne yapsın murat turgut çelik ben murat şov yapmaz benım kac yıllık arkadaşim canım verımı ben onuna

  • Ferhat

    Isminizde Emirdağ var ama Sadece şov yapıyorsunuz.
    Gelin Emirdağinda çocuklar sokakta oynaşıyor bı çocuk parkı yaptırinda görelim..
    Sizin o reklam kokan emzirme odasını yer gösterin ben 5 tane yaptirayim...Eliboşlar toplanmışlar vakit geçiriyorlar....

  • Selim

    Emirdağ vakfının Emirdağ hariç her yere faydası dokundu da bi Emirdağ'a dokunamadı.İlglnç.....

  • özemirdağlı

    emirdağlılar vakfı sadece hava içindir daha öğrenemedinizmi vakıf baskanını herhangı bır dugunde olude asker uğurlamasında gormedık kaydınızı sıldırın sayın baskan ve uyelerı.... sız kendınızı emırdağlımı sanıyosunuz hala olsanız goruruz sokakta caddede pazarda 1 kere bıle gormedık...

  • !!!!!!!!!!!!!

    kardesım bu vakıflar emirdağ için mi kuruldu eskisehır için mı?!!!!
    madem emirdag vakfıysanız gelın emırdagda bıseyler yapın emırdagın eskısehırden daha cok ıhtıyacı var