Emirdağlılar Vakfı'ndan Konser

Haberler / Kültür Sanat

Emirdağlılar Vakfı'ndan Konser

Çanakkale Zaferinin 100.yılı etkinlikleri kapsamında, Emirdağlılar Kültür ve Eğitim Vakfı Türk Halk Müziği Gönül Dostları korosunun verdiği "Kahramanlık Türküleri" konserine yoğun ilgi olduğu öğrenildi. Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezinde Saat 20.00'de başlayan konser iki bölüm halinde sunuldu.

Çanakkale fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi eşliğinde gerçekleşen konserde izleyenler zaman zaman duygulu anlar zaman zaman da coşku dolu anlar yaşadılar.

Konsere Eskişehir Kültür Sanat Derneği(ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu, Emirdağlı Milletvekili aday adaylarımız Cengiz Sağlam ve Azmi Kerman'da katıldılar. Konsere yoğun programları nedeni ile katılamayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından gönderilen mesajlar okundu.

Konserin sunuculuğunu Edebiyat Öğretmeni Gülen Koşan yaptı. Şef Cemalettin ÖZEN yönetimindeki konserde koro ve solo türküler seslendirildi.

Konser sonunda Emirdağlılar Kültür ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu başkanı Dr. Orhan ÖZKIR bir konuşma yaparak konsere katılan izleyicilere, Sunucu Gülen Koşan'a, Şef Cemalettin Özen'e ve koroda görev alan saz ekibine ve ses sanatçılarına teşekkür etti ve çiçek sundu.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2589

Yorumlar (0)Yorum Yap