En Beğenilen Zen Pırlanta Yüzük Modelleri

Haberler / Medya

En Beğenilen Zen Pırlanta Yüzük Modelleri

Hepsi birbirinden seçkin tektaş yüzük modelleri ile ülkemizin öncü pırlanta markası olmayı başaran Zen Pırlanta; beştaş, yeditaş, tria, fantezi ve renkli yüzükleri ile de bayanların vazgeçilmez markası olmayı sürdürüyor. Bazen gösterişli, bazen sade bazen de minimal tasarımların yer aldığı Zen pırlanta yüzükler; ülkemizin yanı sıra dünyada da büyük ses getirmeye devam ediyor.

Özellikle evlilik yıldönümlerinde, doğum günlerinde, anneler gününde tıklım tıklım dolu olan Zen pırlanta mağazaları; güler yüzlü personeli ile de sorunsuz alışveriş yapmak isteyenlere hitap ediyor. Kaliteyi uygun fiyata satın almak istediğinizde bulunduğunuz semte en yakın Zen pırlanta mağazasına uğrayabilir ya da https://www.zenpirlanta.com adresi üzerinden gönlünüzce alışveriş yapabilirsiniz.

İşte, Sizler için Hazırladığımız En Beğenilen Zen Pırlanta Yüzük Modelleri:

0.18 Karat Foremark Tektaş Pırlanta Yüzük
Daha çok evlilik teklifine hazırlanan beyler tarafından tercih edilen bu ürün; Foremark koleksiyonun en gözde parçalarından! Yuvarlak ve büyük taşı ile göz dolduran bu yüzüğün fiyatı da oldukça makul! Yüzüğün iç kısmındaki sonsuzluk işareti ve minik pırlanta ayrıntısı ise yüzüğe eşsiz bir hava katıyor!

0.02 Karat Yonca Pırlanta Yüzük
Zen Pırlanta’nın fantezi yüzük koleksiyonunun kapış kapış satılan bu ürünü; 0.02 karat ağırlığında. Sevgilinize iyi şansı simgeleyen bu yonca pırlanta yüzüğü armağan ederek; her daim onun mutluluğunu ve iyiliğini gözettiğinizi bir kez daha ifade edebilirsiniz.


0.22 Karat Pırlanta Yüzük
Elmas görünümündeki bu gösterişli yüzük; Zen pırlantanın fantezi yüzük koleksiyonun bir diğer sevilen üyesi! Taş işlemeler ile bezenmiş bu yüzük; pembe altın rengiyle, onu parmağınızda gören herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor.


Zen Pırlanta’nın tüm yüzük koleksiyonlarına erişmek için hemen https://www.zenpirlanta.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Fotoğraflar

  • Okunma: 8162

Yorumlar (0)Yorum Yap