En Özel Yılbaşı Hediyeleri Divas Love’da!

Haberler / Medya

En Özel Yılbaşı Hediyeleri Divas Love’da!

Yılbaşına sayılı günler kala, hayatınızın aşkına armağan edeceğiniz hediye modele bir türlü karar veremediniz mi? O zaman; bayanların en beğendiği pırlanta markalarından biri olan Divas Pırlanta’ın yılbaşına özel ürünlerine hemen göz atabilir; hem sizin hem de sevdiğiniz kadının hayalindeki en güzel hediyeye anında ulaşabilirsiniz. Üstelik hızlı kargo ve kredi kartına taksit imkanlarından yararlanabilir; karlı bir alışverişe imza atabilirsiniz.İşte; en özel yılbaşı hediyeleri listemiz:

Pırlanta Altın Kalpli Melek Kolye
Bu özel ve anlamlı günde, yeni yıla sevgilinizle birlikte girerken; onun sizin koruyucu meleğiniz olduğunu ifade etmenize yardımcı olacak bu özel ürün; şu an Divas Pırlanta resmi adresinde, %30 indirimle satışa sunuluyor.
0.85 gram 14 ayar altın kaplaması ile göz dolduran, oldukça ışıltılı olan bu model; kız arkadaşınıza ya da eşinize çok ama çok yakışacak!
Eteği minik pırlanta ayrıntıları ile bezenmiş bu modelin fiyatı da oldukça uygun! Daha ne olsun ki?

Pırlanta Sonsuzluk Tektaş Yüzük
Sevgililer gününde ona aşkınızın sonsuz yani ebedi olacağını göstermek adına bu modele bir şans verebilirsiniz.
Kız arkadaşınıza yılbaşında evlenme teklifi etmeyi planlıyorsanız; bu tektaş modelini kaçırmamanızı öneriyoruz.

Pırlanta Altın Kalpli Sonsuzluk Kolye
Şu an %30 indirimde olan bu ürün; bir adet kalp ve bir adet sonsuzluk kolyenin iç içe geçmesinden oluşuyor. Kalbinizin sonsuza kadar ona ait olduğunu dile getirmek için bu modeli hemen satın alabilirsiniz.

Divas Pırlanta’nın yılbaşına özel diğer ürünlerine göz atmak için hemen https://www.divaslove.com/Sevgiliye-hediye linkini tıklayabilirsiniz.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2627

Yorumlar (0)Yorum Yap