Erdoğan: Benim Emirdağlı Kardeşlerim...

Haberler / Siyaset

Erdoğan: Benim Emirdağlı Kardeşlerim...

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar'a geldi. Belediye Başkanlığı ve akabindeki Valilik ziyareti sonrasında Anıtpark önünde vatandaşlara seslenerek yapımı tamamlanan eserlerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Programda konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emirdağlılara da seslendi. Erdoğan, göreve geldiklerinden bu yana 25 havalimanı olduğunu ve bunun üzerine 30 tane havaalanı/havalimanı ilave ettiklerini dile getirdi ve şunları kaydetti; "Şu anda Zafer Havalimanını biz yaptık. Şimdi ondan rahatlıkla istifade ediyor musunuz? Taa Belçika'dan benim Emirdağlı kardeşlerim çıkıp buraya geliyor mu? Bunlar daha önce var mıydı? Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik." dedi.

Video

  • Güncelleme: 15.03.2017 20:32
  • Okunma: 24973

Yorumlar (5)Yorum Yap

  • murat

    emirdag yobaz bir ilce degildir. islamcilarin cumhuriyeti silmesine izin vermeyiz. emin olun bu adam baskan olsun iste o zaman ic savas baslar.

  • Seref Vuran

    Hiç bir baba yigit çikipda , Belçika'dan Zafer havalimanina uçus olmadigini söyleyemedimi Reise. Oda uçuslarin var oldugunu sanip övünüyor, yine kandirilmis

  • Cin Ali

    38 yaşında gurbetciyim daha bir defa bile zafer havaalanına iniş yapmadım,yapamadım.Zafer havaalanı nerdeeee emirdağ nerdeee...bu yüzden hayır diyorum sayın Cumhurbaşkanım.

  • berk

    Cehaletimi bağışlayın.
    Belçika dan Afyon Zafer Hava alanına uçak seferi var mıdır?

  • Serhat doğan

    Emirdağ da tepedeki çay bahcesi be emirdağ belediyesi hollanda ile kardeş belediye konumundaydı. Lütfen bunlarda iptal edilsin. Emirdag gen tr yetkililerine sesleniyorum haarlem belediyesi olması lazım çay bahcesi be belediyenin anlaşması oldugunu biliyoruz bu konuyla bir ilgilenin lütfen