Eroğlu ve Ekibi Emirdağ'daydı!

Haberler / Siyaset

Eroğlu ve Ekibi Emirdağ'daydı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Emirdağ'da gurbetçilere seslendi "Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz" dedi.

Bakan Eroğlu, partisinin Emirdağ ilçesinde düzenlediği aday tanıtım ve bayramlaşma merasimine katıldı.

Emirdağ Cumhuriyet Meydanı’nda partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Milletvekilleri ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Emirdağ’da bayramlaşma ve aday tanıtımı gerçekleştirdi.
AK Partili adayların tanıtımından sonra AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu bir konuşma gerçekleştirdi. Koyuncu şunları kaydetti:” 1 Kasım seçimlerinin bizler için pek çok anlamı var: 2023 hedefindeki Yeni Türkiye’nin temellerini atmak, istikrarın ve büyümemizin devamını sağlamak. Bu genel hedeflerden başka 1 Kasım seçimlerinin Afyonkarahisar il ve ilçe teşkilatlarımız için başka bir anlamı daha var; o da bu seçimde Sayın Bakanımızla birlikte seçim çalışmaları yapmak… “
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam ise; “Sevdam, hasretim benim Emirdağ! Biz hep dik durduk! Tuzcuoğlu Süleyman’ın oğluyum. Bir kuruş haram yemedim, bir defa soruşturma geçirmedim. Bu beden bu canı taşıdığı müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Yıllardır TBMM’de mücadele ediyorum. Emirdağlı hemşehrilerime, Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hizmet veriyorum. Bugün bakanımız biz Emirdağlılara bir sürpriz verdi. Bir sürpriz de bakanımız yaptı. İkinci torunu dünyaya geldi ve adını Emir koydu. Allah analı babalı olsun. Emirdağ’ın bir sözü vardır. Yaşı uzun, düğünü güzün olsun. Değerli Emirdağlı hemşehrilerim 13 yıldır AK Parti’nin içerisindeyiz. 13 yıldır ilk defa AK Partili olduğumuz tescillendi. Emirdağlı ilk defa listeye girdi.” dedi.


Emirdağ Kültür Merkezi önünde bir araya gelen kalabalığa hitap eden Eroğlu, Türkiye'de son yıllarda büyük bir değişimin yaşandığını söyledi.
Yurt dışında yaşayan vatandaşların, Türkiye'deki gelişmelerin değerini en iyi bilen kesim olduğunu dile getiren Eroğlu, "Türkiye'deki 12-13 senedir muazzam değişimin en iyi farkında olanlar gurbetteki kardeşlerimiz. Bu bakımdan yurtdışındaki bütün vatandaşlara şunu söylemek istiyorum. Bir oy çok önemli. Bir oy gerektiğinde iktidarı yakalamamızı sağlayabilir" diye konuştu.

Eroğlu, yurtdışında yaşayan vatandaşlara da oy kullanma imkanı sağlandığına işaret ederek, şöyle devam etti:

"Hatta daha ilerisi yapılacak. Avrupa'da da milletvekili adaylarımız olabilecek yakın bir gelecekte. İnşallah böyle bir düşüncemiz vardı. Bununla ilgili bir hazırlık var, kanun gerekiyor. Biz de arzu ediyoruz. Avrupa milletvekillerimiz olsun. Bunu gönülden istiyoruz. Çünkü onların da Türkiye Büyük Millet Meclisinde mutlaka büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Tekrar söylüyorum, yurtdışındaki tüm vatandaşlarımız oyunu kullansın." Dedi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2882

Yorumlar (0)Yorum Yap