Eroğlu'nun Müjdeleri Azaldı!

Haberler / Güncel

Eroğlu'nun Müjdeleri Azaldı!

2007 yılından bu yana iki dini bayram ve iki resmi bayramda Afyonkarahisar’a müjdelerle gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu bugüne kadar 115 müjde verdiğini kendisine ait sosyal paylaşım hesabından duyurdu. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda yapılan basın toplantılarında Afyonkarahisar’a ve ilçelerine müjdeler getiren Bakan Eroğlu’nun müjdeleriyle gelmesini vatandaşlar dört gözle beklemeye başladı.

2007 yılından bu yana Afyonkarahisar ve İlçelerine verdiği müjdelerden Emirdağ’a ait olanlar ise şu şekilde oluştu;
Emirdağ Müjdeleri

2009 Ramazan Bayramı: Gömü Toki Konutları,
2009 Kurban Bayramı AKÜ'ye Emirdağ'da arazi tahsisi,

2010 yılı Zafer Bayramı Emirdağ'a taşkın koruma,
2010 yılı Kurban Bayramı Emirdağ Kent Ormanı,

2011 yılı Cumhuriyet Bayramı Emirdağ Atıksu Arıtma Tesisi.

2011 yılından bu yana Emirdağ'a müjde vermeyen Bakan Veysel Eroğlu'nun Emirdağ'a müjdeler getirip getirmeyeceği merakla bekleniyor.

  • Okunma: 2501

Yorumlar (8)Yorum Yap

  • Uğur Bilal

    Bir diğer konu pazarcılar. Kardeşim milliyetçi olacaksın tabiki senin pazarcını çifteler pazarına sokuyorlarmıki senin pazarına çiftelerli gelsin bu sadece çiftelerlede sınırlı değil sivrihisar, bolvadin keza aynı artık emirdağ pazarcısının emirdağdan başka pazarı kalmamış bu insanlar ömrünü vermiş pazar yerine bunlara sahip çıkılmayacakta kime sahip çıkılacak. Hepimizin bi şekilde eşi dostu akrabası pazarcı bu insanlara sahip çıkmak sadece belediyenin değil her emirdağlının asli görevi olmalı..

  • Uğur Bilal

    Emirdağ'ın çehresi değişmiş bilmem şu yapılmış bu yapılmış. İyi güzelde bu yapılanlar nasıl yapılmış ve yapılan iş kalitesi nedir. Emirdağ'ın hiç bir yolu araç trafiği için uygun değil. Taş döşenmiş gelişi güzel o taşların döşenmesi için verilen her bir kuruşa yazık. İş verilmiş para verilmiş bi standart belirlenmemiş paralar hep haybeye gitmiş. Bu arada diğer dikkat çekici şey emirdağ sokaklarının çoğu hala İsmet Güler döneminden kalma asfalt yollar.

  • eses

    arkadaşlar gectıgımız 5 senede ak parti emırdagına hızmet yaptı ve yapmaya devam edıyor örneklerı ve yapılanlar saymakla bıtmez bunları ınkar etmeye gerek yok emırdag ıcın kım bır cıvı cakarsa ondan allah razı olsun dıyelım.artık eskı zıynıyetlerı bırakalım.soruyorum sızlere aksam balkonunuza cıkıp bı cay ıcebılıyormusunuz sanırım ıcemıyorsunuz cunku aksamları evlerı ıvezler basıyor nerede beledıye neden ılaclamıyor mahallerı para toplamaya gelınce 10 adet zabıta gönderiyor esnafın başına.

  • hadi

    2011 den beri deniliyor yani seçim kazanılmadan 3 yıl öncesi de var,,iktidar ne yardımı yapacakmış şimdiye kadar yardım mı bağış mı yapmış, yardım yaptığı için mi artı paradan 40 trilyon borç yapılmış, cahil cahil konuşmayın yandaşlar, mamanız kesildi onun için çırpınıonuz, projeler hayata geçiyor bir bir rahatsız nie oluonuz, yatarak çalışmadan personel para mı alacaktı

  • apaci

    kaptan ve diger yorumcu,size soruyorum,cengiz pala varken ne hizmet geldi emirdagin aciklarmisiniz,dereye 2 beton dokturmekle,meydana 2 tas dosetmekle,saat kulesi dikmeklemi hizmet etmis oluyo,bana baska icraattan bahsedin,ha agir sanayi diyorsaniz,onun plani cengiz pala zamaninda yapilmadi,cok eskilere dayaniyor,baska ne hizmet geldi,40 milyonluk borctan baska,dunyaya pembe gozluklerle bakmayi birakin.surda secileli 5 ay olmus ne hizmeti bekliyorsun,cengiz pala kac senedir baskan ve ne yapti ?

  • daha çok bekleriz

    Bu başkanla daha cok bekleriz kendisi bilinçsizle değişim peşinde personelle ugraşmaktan başka şeylere vakit ayıramıyor cengiz pala yı bu kadar aruyacagımızı tahmin etmiyordum yabancı mantıgını emirdag da istemiyen bir mantık yurutuyor emirdag bu mantıkla yurutulurse daha çok kakalanır örnek pazara yabancıları sokmuyor fiyatlar 3 tane peşkeşçinin eline geçti istedikleri gibi fiyatları oynuyorlar afyon ve eskişehir fiyatlarını karşılaştırın isterseniz milliyetçilik bu degil milletin hakkını yeme

  • Kaptan

    EMIRDAGINA MHP KAZANALI BERI EMIRDAG 5 SENE GERI KALINDI DIYORLAR ? AKP KAZANSAYDI EMIRDAGINA HIZMET YAGILIRDI BAKALIM NELER OLACAK SAYIN UGUR BASKANIMIZ SECIM ÖNCESI VERDIGI YATIRIM SÖZLERINI UYGULUYACAKMI MERAK EDIYORUM ? EMIRDAGLILAR HER HALDE PISMANLAR AKP KAZANMADIGI ICIN ? SÜNKÜ ANKARADAN DESDEK GELMIYORMUS BU IZINDE KAHVELERDE ÖGLE DENILIYOR ? EMIRDAGIN KALKINMAMASI EMIRDAGIN KENDI IS AMADLARINDA VE GURBETCILERDE BIRLIK BERABERLIK YOK ?

  • Osman

    Oy varsa hizmet var mantigi aga devletcilik mantigi gittii oyvermecilik mantigi geldi ulkemize