Eskişehir Havalimanı Hizmet Kalite Ömrünü Doldurdu

Haberler / Güncel

Eskişehir Havalimanı Hizmet Kalite Ömrünü Doldurdu

Bahar aylarına girdiğimiz son günlerde Belçika'dan Eskişehir'e olan uçuşlarda yoğunluk artmaya başladı. Önümüzdeki günlerde Belçika'dan Eskişehir'e karşılıklı yapılan uçuş sayılarının artmasıyla Emirdağlı emekli ve bahar aylarında tatil yapmak isteyen gurbetçilerin Eskişehir Havalimanındaki yoğunluğu da artmaya başlıyor.

Geçtiğimiz hafta kısa bir memleket turu yapan Belçika Brüksel şehri Schaerbeek Belediye Başkan yardımcısı Sait Köse, dönüş yolculuğundaki yoğunlukla ilgili bir tespitte bulundu. Emirdag.gen.tr'nin haberine göre gurbetçi siyasetçi Köse, gurbetçilerin bölgeye bıraktığı ortalama para ile ilgili hesaplamalarda bulunarak Eskişehir Havalimanının kalitesini eleştirdi.

Emirdağlı siyasetçi Sait Köse hesabından şunları paylaştı; " Eskişehir havalimanı yoğunluğu hem de mart ayında... Önümüzdeki günlerde haftada en az 5 sefer olacağı söyleniyor. Sadece ekonomik boyutuna bakarsak haftada 5 uçak 200 kişiden 1000 vatandaş yapar. Her vatandaşımız ortalama dışarıda yemek,eş dost ziyareti veya ziyafeti temel ihtiyaçlar olarak sayalım günlük en az 50 € bırakır. 50 çarpı 1000 eşittir 50000 € ( elli bin ). Haftalık 50 bin aylık 200 bin Euro eder. Ev, araba, arsa, tarla, mobilya, düğün ihtiyaçları için harcanan 10 binleri saymayalım. Bu bölgeye Avrupalı Türk’ün getirdiği zenginlik olağanüstü. Artık bu havalimanının her yönüyle vatandaşa 4/4'lük hizmet verme zamanı çoktan geçti. Bunu hepimiz her yerde dillendirmeliyiz. Hayırlı uçuşlar!" >> www.emirdag.gen.tr

  • Okunma: 5553

Yorumlar (0)Yorum Yap