Eskişehir'de Emirdağlılar Platformu Kuruldu

Haberler / Güncel

Eskişehir'de Emirdağlılar Platformu Kuruldu

Emirdağlılar vakfının 20. kuruluş yıl dönümüne denk gelen geleneksel iftar yemeğinde Eskişehirli Emirdağlılar bir araya gelerek yeni oluşturdukları platformu tanıttılar.

Şoförler Odası davet salonunda bir araya gelen Eskişehirli Emirdağlılar, iftar yemeğinde birlikteliğin önemine değindiler. Yeni oluşumlarını Emirdağlılara ve katılımcılara tanıtan yönetim daha güzel bir gelecek oluşturmak adına destek istediklerinin altını çizdiler.

İftar yemeğinin ardından katılımcılara yeni oluşturdukları Emirdağlılar Platformunu tanıtan Emirdağlılar Vakfı Başkanı Murat Kahya, “Vakfımızın kuruluşunun 20. yılında düzenlediğimiz iftar yemeğine hoş geldiniz. Öncelikle şehitlerimiz var, hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Vatanımız ve milletimiz için kanımızın son damlasına kadar müdafaa edeceğimizi Emirdağlılar adına tescil etmek ve onlar adına sonuna kadar gitmiş olduğu Atatürk ilke ve inkılaplarında, tek vatan, tek millet ve hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için diyoruz.

Emirdağlıların sosyal dayanışma, kültürel etkinliklerinde birbirini tamamen kucaklayacak, hemşerilerimizi birbirine kaynaştıracak sosyal faaliyetlerimizi daha da arttıracak yeni etkinliklerde buluşmak üzere” dedi. Emirdağlılardan oluşan derneklerin bir aray gelmesi ile Emirdağlılar Vakfı şemsiyesi altında kurulan Emirdağlılar Platformu haline geldiğini belirten Platform yönetim kurulu başkanı Murat Kahya “Vakfımızın şemsiyesi altında birleştirmenin mutluluğunu taşıyoruz. Kadın kurulu ve gençlik kurulu kendi yönetimlerini oluşturdu ve faaliyet programlarını hayata geçirmeye hızla başladı. İhtiyaç sahiplerine verilen karşılıksız bursların yanı sıra, kültür evi ve kültürel faaliyetlerin bundan sonraki dönemde daha hızlı ve aktif olarak devam edeceğini şimdiden beyan ediyoruz. Platformun kuruluşunda tün dernek ve kuruluşlarımıza, oda başkanlarımıza saygıdeğer hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.

Önemli olan Emirdağ’ın kazanması, biz bir olduğumuzda ve birlikte hareket ettiğimiz müddetçe başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Daha güçlü Emirdağ için çalışıyoruz, çalışacağız. Yardım ve desteklerinizle daha güçlü olacağız” diye konuştu. Emirdağlılar Platformu Kadın Kolları ve Gençlik Kurulu üyelerinin de tanıtıldığı iftar buluşmasında gerçekleştirecekleri faaliyetler aktarıldı. Vakfın 20. kuruluş yıl dönümü ve iftar programına CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Çifteler Kaymakamı Akın Ağcı, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, bazı oda başkanları, Emirdağ dernekleri yöneticileri, Emirdağlılar ve çok sayıda davetli katıldı.

  • Okunma: 2307

Yorumlar (0)Yorum Yap