Eskişehir'de Emirdağlıların Umudu: Kara Dayı

Haberler / Siyaset

Eskişehir'de Emirdağlıların Umudu: Kara Dayı

24 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partilerin aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından Afyonkarahisar dışında siyasi yaşamına devam eden Emirdağlı milletvekillerinden MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter listedeki yerini korurken; CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel şaşırtıcı bir şekilde liste dışı kaldı.

Afyonkarahisar'da ve Eskişehir'de siyasi partilerin listelerinde Emirdağlı bir adayın ya listeye girememesinin ardından Emirdağlılar için sevindirici haber İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti kurucularından Emirdağlı işadamı Ömer İbrahim SAYIN, Eskişehir'den milletvekili adayı olarak gösterildi. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili aday listesinde 2. sırada bulunan Sayın, İYİ Partinini kuruluş aşamasından bu yana siyasi mücadelesine devam ediyor.

Emirdağlıların "Kara Dayı" olarak bildiği işadamı Ömer İbrahim Sayın'ın Eskişehir listesinde yer alması, Eskişehir'deki Emirdağlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Adayları
1 - Arslan Kabukçuoğlu
2 - Ömer İbrahim Sayın
3 - Eren Ekmen
4 - Ebru Servi
5 - Emre Demir
6 - Arif Geçkalan
7 - Gökçe Yatmaz

  • Okunma: 5579

Yorumlar (0)Yorum Yap