Eskişehir'den Milletvekili Aday Adayımız Var!

Haberler / Genel 2015

Eskişehir'den Milletvekili Aday Adayımız Var!

Eskişehir'de bulunan Emirdağlılar milletvekili aday adaylığı için çalışmalarına devam ediyor. CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adaylığına Azmi Kerman'ın başvurduğu öğrenildi. Emirdağlı Azmi KERMAN, Emirdağlılar Vakfını ziyaret etti. Kerman'ı Emirdağlılar Kültür ve Eğitim Vakfı yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Orhan Özkır ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladılar.

Azmi Kerman yönetim kurulu üyelerine kısaca özgeçmişini anlatan not verdi. Kendisinin Milletvekili aday adayı olduğunu ve tüm Emirdağlı hemşehrilerimizin desteğini istedi.

Vakıf Başkanı Dr. Orhan Özkır yaptığı konuşmada "Hemşehrilerimizi iyi yerlerde görmek bizi mutlu eder. Hemşehrilerimizin başarılı olması için elimizden gelen neyse onun en iyisini yapmak bizim görevimizdir. Emirdağlılar olarak yıllardır bir hemşehrimizi Milletvekili yapamadık. Tüm hemşehrilerimiz bunun özlemi içerisindeler. Bunda siyasi partilerin de Emirdağlılara karşı takındıkları tavır etkili olmaktadır. Emirdağlı hemşehrilerimizi seçilecek sıranın bir altına koyarak Emirdağlıların oylarını tabir yerindeyse kafeslemeye çalıştılar. Bu durum Emirdağlılar arasında hayal kırıklığı ve tepki yaratmaktadır.

TÜM PARTİLERE AÇIK ÇAĞRIMIZ

Biz Vakıf olarak belli bir partiye angaje olmamız söz konusu olamaz o nedenle tüm partilere açık çağrımız şudur; Avrupa'da çok sayıda Emirdağlı belediye başkanları, Milletvekilleri hatta bakanlar var. Ancak Türkiye'de yok.

Seçilecek bir sıradan örneğin 2. sıradan aday gösterilecek, tüm Emirdağlılar ve Eskişehir halkı tarafından sayılıp sevilen, tanınmış, dürüst, donanımlı, eğitimli bir adayın arkasında inanıyorum ki Eskişehir'de yaşayan 120.000 ve Avrupa'da yaşayan 250.000 Emirdağlı tek yumruk tek yürek olacak böylece hemşehrimizin aday olduğu siyasi parti de beklenenden daha yüksek oy alacaktır.

Böylece Ankara'da Emirdağ ve Ülkemiz için çalışacak bir hemşehrimiz olacaktır. Bu vesile ile Azmi Abimi kutluyorum, başarılar diliyorum."

Azmi Kerman yaptığı konuşmada "Başkanımın konuşmalarına aynen katılıyorum. Maalesef Emirdağlıların gücünün siyasi parti genel başkanları tam olarak farkında değiller. Bunun bir yolunu bulup onlara anlatılması lazım. Emirdağlılar dışarıdan bakıldığında dağınık bir profil sergiliyor. Ancak biz biliyoruz ki ortak ve gerçekçi bir hedef olduğunda hemen birleşip tekvücut olmasını da bilen bir yapıya sahiptir Emirdağlılar. Tüm hemşehrilerimin desteğiyle umarım iyi bir sıradan adaylığımız onaylanır ve biz de Emirdağ'ımıza hizmet etme fırsatı buluruz" dedi.

  • Okunma: 2631

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • murat

    10 senedir vakıf başkanısınız. sizi dinlemiyorlarsa bu sizin ayıbınız.