Eskişehir'e Oy Kullanmaya Götürüyorlar

Haberler / Siyaset

Eskişehir'e Oy Kullanmaya Götürüyorlar

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği referandum oylaması öncesinde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Oy kullanma hakları Avrupa'da olan Emirdağlı gurbetçileri ücretsiz olarak Eskişehir Havalimanı'nda bulunan gümrük kapısında oy kullandırmaya götürme çalışmaları başladı. 09 Nisan'a kadar gümrüklerde oy kullanma işlemleri devam edecekken; AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı, oy kullanma hakkı olan vatandaşlarımızı Eskişehir Havalimanı’nda bulunan sandıklara götürerek oy kullandırıyor.

Özellikle Emirdağ’a bağlı köylerle iletişime geçen AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu, oy kullanmak isteyen gurbetçileri parti olarak ayarladıkları minibüs ve otobüslerle Eskişehir’de oy kullanmalarını sağlıyor. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada; " Yurtdışından ilçemize gelen gurbetçilerimizin Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi halk oylamasında hür iradelerini sandığa yansıtabilmeleri için Ak Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı olarak Eskişehir hava alanına araç kaldırılacaktır. Eskişehir havaalanına gitmek isteyen gurbetçi vatandaşlarımızın 0544 351 37 97 ve 0531 432 34 55 numaralı telefonlardan veya Ak Parti Emirdağ ilçe başkanlığıyla irtibata geçerek yer ayırtmaları rica olunur." denildi.

  • Okunma: 2562

Yorumlar (3)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Marcello sonuna kadar hakli o otobusleri minibusleri kim finanse ediyor

  • emirdagliyiz

    sayin marcello verdigin vergiyide aciklarsan daha sik olur vay be verdigi vergiyede reklam edeni de gorduk

  • Marcelo

    Benim verdiğim vergiyle siyasi propaganda yapılıyor.Araçlar tutulup Akp'ye oy devşiriliyor. Haram zıkkım olsun .. Öbür dünyada iki elim yakanızda olacak.. Şimdilik ; Yiyin efendiler yiyin , karınlarınız çatlayıncaya kadar yiyin...