ETSO Yeni Protokol İmzaladı

Haberler / Ekonomi

ETSO Yeni Protokol İmzaladı

Zafer Kalkınma Ajansı’nın Operasyon Faydalanıcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın Sözleşme Makamı olduğu Zafer-İN Operasyonu (TR33 Bölgesi’ndeki İşveren ve İşçilerin Uyum Yeteneğinin Arttırılması Operasyonu) İşbirliği Protokol İmza Töreni ilimizde düzenlendi.

Korel Termal Otel’de düzenlenen İşbirliği Protokol İmza Törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı H.İbrahim Aktepe katıldı.İmza Törenine Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner,Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, AB Delegasyon Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölümü Başkan Yardımcısı Virve Vimpara, ÇSGB Mali Yardımlar Dairesi Başkanı Burak Çağatay Doğan, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak ve Manisa İllerinin Belediye Başkanları, Üniversite Rektörleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları, İlçe Kaymakamları, üst düzey yöneticileri ve ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Katılımcılar imza töreni öncesinde TR33 Bölgesi’ndeki İşveren ve İşçilerin Uyum Yeteneğinin Arttırılması Operasyonu hakkında bir sunum yaptı. Daha sonra protokol imza töreni gerçekleştirildi. Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinin ilgili kuruluş temsilcileri teker teker imzalarını atarken, katılımcılara protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Törenin devamında Bölgesel İnsan Kaynakları Geliştirme Merkezi Yapılanması ve Yol Haritası konulu panel gerçekleştirildi.

  • Okunma: 2052

Yorumlar (0)Yorum Yap