ETSO'dan Yeniyıl Sürprizi

Haberler / Güncel

ETSO'dan Yeniyıl Sürprizi

Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aynı zamanda TOBB İnşaat Taahhüt Hizmetleri Kurulu Başkan Vekili görevini sürdüren H.İbrahim Aktepe bir basın açıklaması yaptı. Başkan Aktepe açıklamasında;

"1999 Yılından beri Odamızın değişik kurullarında görev yaptıktan sonra En son Odamız seçimlerinde Üyelerimizin seçimi ile yönetim kurulu başkanı olarak seçilerek görevimize devam etmekteyiz. Görev yaptığım bütün süreç boyunca Odamızın tüm yönetim ve meclis kurullarının ortak gayret ve çalışmaları ilçemize TOBB tarafından yapılacak bir eğitim kurumunun kazandırılması yönünde oldu. Bu çalışmalar günün koşullarına göre değişerek bu güne kadar hayata geçirilememişti.
Odamız Kurumsal kimlik kazanmış Avrupa standartlarında üye odaklı hizmet anlayışının yanında ilçeye sosyo ekonomik ve kültürel olarak yapılan her çalışmanın içerisinde bulundu. En son yapılan Oda seçimlerimizden sonra yapılan TOBB seçimlerinin ardından Odamıza kuruluş tarihinde ilk olarak şahsıma TOBB İnşaat Taahhüt Hizmetleri Kurulunda Başkan Vekilliği görevi tevdi edilmiştir. Önceki yönetim ve meclis kurullarımızın olduğu gibi benim ekibimdeki arkadaşlarımın da en büyük hayali ilçemize TOBB’un yapacağı bir nitelikli eğitim merkezi kazandırmaktı. Burada altını çizerek belirtmek isterim ki “NİTELİKLİ BİR EĞİTİM MERKEZİ”

Neden nitelikli bir eğitim merkezi olması gerektiği konusunda birçok istişareler yaptık. Yapmış olmak için değil gerçekten nitelikli bir okul yaptırarak burada yetişen gençlere, ilçemize dolayısıyla ülkemize fayda sağlamasını düşündük. Nihayet Odamızın hayali gerçek oluyor; Bunu büyük bir gurur ve sevinçle sizinle paylaşmak istiyorum. Birliğimiz Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na çeşitli platformlarda bu isteğimizi hayalimizi dile getirmiştik. Allaha şükür girişimlerimiz bugün itibariye sonucunu verdi. Bu gün yapılan görüşmemizde Sayın Başkan 2018 yılında Emirdağ ilçemizde yapılacak bir okul projesinin tamamen TOBB finansmanı ile yapılacağı sözünü vererek, TOBB 2018 yılı yatırım projesine dahil edildiğini belirterek bu gururu sizlerle paylaşmamızı istedi. Biz konu netleştikten sonra ilçemiz Milli eğitim Müdürlüğü ile İlçemiz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne resmi bildirimizi yaptık. İlgili kurumlarda gerekli çalışmaların yapılarak ihtiyaç duyulan NİTELİKLİ bir projenin hayata geçirilmesinin takipçisi olacağız. Şu andan itibaren bu girişimimizin başarısı ilgili kurumlarımızın bir an evvel ivedilikle yapacağı çalışmalar ile ortaya çıkacak projeye bağlıdır. Bu nedenle kurumlardan konunun aciliyeti ve önemi açısından çalışmalara başlanarak projenin hayata geçirilmesini talep ediyoruz. Ayrıca çalışmalarımız ve girişimlerimiz sonucunda Emirdağ’ımıza çok büyük bir sürprizimiz daha olacak, Ayrıntıları netleşince bunu da kamuoyu ile paylaşacağız. Bu vesile ile Birliğimiz Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selam ve hürmetlerini iletirken hayata geçirilecek olan projenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, Selam ve saygılarımı sunarım."dedi.

  • Okunma: 2159

Yorumlar (0)Yorum Yap