EYAD, THY İçin İmza Kampanyası Başlattı

Haberler / Güncel

EYAD, THY İçin İmza Kampanyası Başlattı

Kısa bir süre önce Brüksel-Eskişehir biletlerinin iptal edilmesi üzerine başlayan tartışmalar sonrası, EYAD tarafından yapılan açıklamada, Türk Hava Yolları’nın bu kararına karşı imza kampanyası başlatıldığı duyuruldu. EYAD Başkanı Metin Edeer imzalı e-postada şu bilgiler yer alıyor:

“Türk Havva Yollarının iptal ettiği “Tarifeli” seferlerini ve mağdur durumuna düşürülen, daha önce biletini almış olan 5000’e yakın vatandaşlarımızın (THY yolcularının) Brüksel -Eskişehir varış ve çıkışlı uçuşlarının sağlanması, THY’nın “Charter” seferlerine çevirdiği uçuşlarda, ek ücret ödemeden kabul edilmelerini ve uçuşlarının sağlanmasını talep ediyoruz.Türk Hava Yolları, Brüksel-Eskişehir-Brüksel “Tarifeli” seferlerini tekrar planlasın ve 2016 yaz tarifesinde uçuşlara başlasın.”

  • Okunma: 2255

Yorumlar (4)Yorum Yap

  • selami kır

    THY dan bilet alanlar ne yapmalı açıklayıcı olarak belırtılırse ona gore davranalım ne yapacağımızı bılemıyoruz.

  • hakan

    helal metın bey uğraşların bızlerı sevındırdı

  • magdur

    thy zarar ediyorum diyerek 310 euroya alinan biletleri iade etti.
    thy istanbula 110 euroya bilet satiyor zarar etmiyor piristinaya 200 € tel aviv 220 € bilet satiyor zarar etmiyor. eskisehire yazin 600 euro bilet satiyor zarrar ettigini idda ediyor. thy belcikada 3 5 gazetecilik yapan kisileri reklam pesinde kosan kisilere yemek verip susturuyor. iptal olan ucaklari istanbula ucursaydi bu millet hak verirdi belki. ama ayni saatte ayni gunde baskasin kiraliyor bunun arkasinda aranmali

  • hülya

    Metin bey e teşekkürler doğru bir karar