EYAD'a Brüksel'den Destek!

Haberler / Güncel

EYAD'a Brüksel'den Destek!

Engelli bireylerin hayata katılımına destek olmak amacıyla yıllardır Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki engelli ihtiyaç sahiplerine akülü araç yardımı yapan Eyad’a bir destek de Brüksel’li işadamlarından geldi.

Belçika’da Düğün, Toplantı, Eğlence organizasyonları ile dikkatleri üzerinde toplayan Yıldırım Events’in işletmecisi Metin Yıldırım ile Belçika’nın ilk Marketi olan ‘Candan Market’ in sahibi Gönül Candan düzenledikleri ‘Bayanlar Matinesi’nden elde ettikleri tüm geliri engelli aracı alımında kullanılmak üzere Eyad’a bağışladılar.

Pınar Türker, Tansu Gencer, Ahmet Argen, DJ Şahin, DJ Luz ve DJ Volume ve süpriz sanatçıların sahne aldığı ‘Bayanlar Matinesi’nden elde edilen gelirle alınacak 10 engelli akülü araç bağışını Eyad ikinci başkanı Necati Şevik’e teslim eden hayır sever iş adamları bundan sonraki dönemlerde de bu tür organizasyonlar yaparak hayır işlerine destek olacaklarını belirttiler.

Yıldırım Events’in işletmecisi Metin Yıldırım konu ile yaptığı açıklamada ” Geçtiğimiz aylarda da Brüksel yakınlarında yapılmakta olan bir camii inşaatı için bu tür bir gece düzenlemiştik. Gönül Hanım’ın yıllardır bu tür sosyal projelere zaten çok büyük destekler verdiğini biliyoruz, kendisi böyle bir teklifte bulundu. Bende severek kabul ettim. İhtiyaç sahibi insanların dertlerine bir nebze olsun çare olabileceksek ne mutlu bizlere.

‘Candan Market’ işletmecisi Gönül Candan ise duygularını” Benim amacım iş stresinden ve yoğunluktan bunalan hanımlarımız için böyle bir salon ihtiyacı olduğunu bilerek böyle bir salonu hizmete açtık.Burada gönüllerince ucuza eğlenen hanımlar aynı zamanda da bir sosyal projeye destek vermiş oluyorlar. Zaten kendi iş yerimizden paramızı kazanıyoruz, Burada kâr amacı ile değilde yardıma yönelik faaliyetlere daha çok yer veriyoruz. Başka ihtiyaç sahibi dernek ve kurumlara da bizlere başvurması halinde seve seve yardımcı olmaya çalışırız. Bu tür gecelerde sanatçılarımız ücret almadan gönüllü geliyorlar, bizlere destek olan sponsorlarımıza da sizler aracılığı ile teşekkür ederiz. ” Şeklinde ifade etti.

Eyad ikinci Başkanı Necati Şevik ise katkılarından dolayı işadamlarımıza teşekkür ederek,” Hayırsever işadamlarımızın bu tür faliyetlere destek vermesi bizlerin çalışma azmine moral kaynağı teşkil ediyor. Gelecek yıl EYAD olarak kuruluşumuzun 20. Yılını kutlayacağız. 20. Yılımızda Memleketimize kalıcı bir eser bırakmak istiyoruz. Bu yönde de desteklerinizi bekleriz” Dedi. - Şükrü Sağlam

  • Güncelleme: 26.05.2015 18:17
  • Okunma: 9823

Yorumlar (0)Yorum Yap