EYAD'dan Engelli Aracı Desteği Sürüyor

Haberler / Güncel

EYAD'dan Engelli Aracı Desteği Sürüyor

Merkezi Brüksel’ de bulunan ve kısa adı ‘EYAD’ olan Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Afyonkarahisar Valiliğine gönderilen bir adet akülü araç Afyonkarahisar merkezinde yaşayan Halit Bayar’a verildi.

Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Türkiye sorumlusu 2. Başkan Necati Şevik ve dernek üyelerinin hazır bulunduğu akülü engelli aracı teslim töreninde, engelli aracı Valimiz Hakan Yusuf Güner, tarafından Halit Bayar’a teslim edildi.

Aracını teslim alan Halit Bayar ilk olarak Valimiz Hakan Yusuf Güner ve tüm vesile olanlara teşekkür etti. Daha önceki aracının özelliklerinin daha az olduğunu ve daha kullanışsız olduğunu belirten Bayar, araç sayesinde hayatının daha da kolaylaşacağını, bu duruma çok sevindiğini ve istediği yerlere daha rahat bir şekilde ulaşabileceğini ifade etti. Kendisine aracı verilmesinde katkıda bulunan kişilere dua edenBayar, Kadir Gecesinin herkes için hayır getirmesini temenni etti.

Akülü aracın teslimi sırasında Halit Bayar’ın ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşamakta olduğunu belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını imkanlarımız dahilinde karşılamak öncelikli görevlerimizdendir. Halit beye ihtiyacı olan akülü araç EYAD tarafından temin edilmiştir. EYAD yetkilileri devlet ile vatandaş arasında birer köprü vazifesi görmektedirler. Bu nedenle Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerine de katkılarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”dedi.

  • Okunma: 2025

Yorumlar (0)Yorum Yap