Gazetetürk'ten Kültür Organizasyonu!

Haberler / Medya

Gazetetürk'ten Kültür Organizasyonu!

Belçika’nın Gent şehrinde yayın hayatını sürdüren Gazetetürk.be’nin her yıl kültür ve sanata katkı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği "Sanatçılar Gazetetürk İçin Söylüyor" programı Cuma günü Gent Patrijsstraat’ta düzenleneceği bildirildi.
Bu proğram için uzun bir zamandır hazırlanan Gazeteturk.be koordinatörü Nejdet Özkan programla ilgili olarak şunları paylaştı: “4 saat sürecek programda, sanatçılar birbirinden güzel 2 eserlerini sahnede seslendirecekler. Bu kültür etkinliğimizin geleneksel hale gelmesi için çabalarım devam ediyor. Bu etkinliği ileriki yıllarda diğer şehirlerde de yapmayı planlıyorum. Her yıl ayrı bir şehirde ve oradaki kişilerinde izleyebilmesini istiyorum. Gençlerle beraber kültür ve sanata var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz.
Sanatçılarımıza bu programlarla destek vererek önlerini açmayı hedefliyoruz. Tek hedefim, İnşallah Avrupa’da turnelerle her ülkede bu güzel topluluğun sesini ve sanatını dinletebiliriz. Ücretsiz olarak düzenlenen, siz halkımıza güzel ve eğlenceli bir gece yaşatmayı düşünüyoruz. Pop, Halk müziği, sanat müziği ve fantezi müziği bir arada, ayrı ayrı ses renginde dinlemek sizler için bir fırsat, bu salonda dinleyecekler şanslı olacaklar. Belçika’da bir ilk olan aynı anda 20’nin üzerinde sanatçının sahne almasını sağladık. İnşallah uzun yıllar geleneksel bu güzel program devam eder. Tarihe biz not düştük, gençler bunu daha ilerilere taşıyacağından eminim. Tüm müziğin her rengini dinleyen ve sevenleri bu programa davet ediyorum.”dedi.

GENT Muide Patrijsstraat 10 numaralı Buurtcentrum Muide-Meulestede salonunda ...
TARİH :29.05.2015
SAAT: 18.00'da başlayacak ve ücretsiz olacak!

  • Okunma: 2151

Yorumlar (0)Yorum Yap