Gençler Yenilik İstiyor

Haberler / Güncel

Gençler Yenilik İstiyor

MHP Milletvekili A.Adayı Demiral, Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir teveccühün olduğunu belirterek, “Son zamanlarda baktığımız zaman artık genç nüfus yenilik istiyor. Gençler başta olmak üzere her kesimden partimize büyük bir ilgi ve destek var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili A.Adayı Abdil Demiral, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret etti. “30 yıllık dostum” dediği Güzbey ile görüşen Demiral, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak iktidara yürüyoruz. Son dönemlere baktığımız zaman başta gençler olmak üzere her kesimden partimize büyük bir teveccüh var. Gençlerimiz artık yenilik istiyor. İktidar partisinin değişmesini istiyor. Bunu 7 Haziran seçimlerinde iyi değerlendireceğiz ve iktidar olacağız” dedi.

Emirdağ ilçemiz önemli

Ülke gündemi ile ilgili de konuşan Demiral, “Ülkemizin doğusunda yaşanan olaylar maalesef son derece tedirgin edici ve üzücüdür. İktidar partisi mensuplarının birbirleri ile yaptıkları açıklamalar herşeyi gün yüzüne çıkartmaya başlamıştır. Halkımız olanları hayretle izlemektedir” dedi. AGC Başkanı Mehmet Emin Güzbey ise, “Emirdağ bölgesi 20 yıldan fazladır milletvekili hasreti çekiyor. Siyasi partilerde kim Emirdağ’a önem verirse oyları etkiler. Emirdağlı hemşehrilerimizin milletvekiline ihtiyacı var” dedi.

Demiral basınla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan İş Adamı Abdil Demiral ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Demiral toplantıda kendini tanıtırken aynı zamanda da basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Çözüm Milliyetçi Harekettir

Düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarıyla edilen sohbetin ardından açıklamalarda bulunan Demiral: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu kaostan kurtarmak adına yine dava arkadaşlarımızla, Afyonkarahisar’dan Kurtuluşun kutsal topraklarından yola çıkıyoruz” diyerek sözlerine başlarken şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi, milletin ekonomik sıkıntılarını bilmektedir. Bu sıkıntılar AK Parti iktidarının yaşattığı sıkıntılardır. Çözüm Milliyetçi Harekettir. Mazlumların, kimsesizlerin, yoksulların ve işsizlerin geleceği için, çiftçinin, memurun, esnafın, tüccarın, dul ve yetimin hakkını yedirmemek için Türkiye bizimle iktidara yürüyecektir” dedi.

MHP’ye güven ve beklenti büyüktür

Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da Milliyetçi Hareket Partisine duyulan güven ve beklenti büyüktür. Bunun göstergesi de Milliyetçi Harekette yer almak isteyen aday adayı arkadaşlarımızın hizmet talebinden anlaşılmaktadır” diyen Demiral devamında şunları söyledi: “Afyonkarahisar’ın marka değerine ulaşması tarihi, kültürü ve turizmi harekete geçirecek, milletin ekonomik sıkıntılarına çözüm üretecek birbirinden değerli Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarımla çıktığımız bu hayırlı yolda her birine ayrı başarılar diliyorum” dedi.

Çözüm yollarını biliyoruz

Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Demiral, bir basın mensubunun AK Partili Milletvekili Aday Adayları hakkında ki sorusuna şöyle cevap verdi: “Yurdumuzun bölünme tehlikesiyle ve gerekse şuan ki ekonomik sıkıntı genel hatlarıyla belli. Sorun bizde Afyonkarahisar ili olarak ülkenin bir parçası olduğumuza göre sorunlarımız ülkenin şuan ki sorunlarıyla hemen hemen aynıdır. Ekonomik açıdan bakıldığında ülkemizde ve ilimizde geçim sıkıntısı olduğu yadsınamaz ve sorunların genelde ne olduğunu biliyoruz, çözüm yollarını da biliyoruz. İlimizin en büyük sorunlarından olan göç verme, işsizlik ve geçim derdi. Bunlarla ilgili parti politikalarımız seçim beyannamesinde de ortaya çıkacaktır ve ana hatlarıyla bellidir. Sorunlar Afyon’un özel kendine has il sorunlarını kamuoyunda paylaşılan kadar hepsini biliyoruz. Hava kirliliğinden tutun, trafik sorununa kadar sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Hedefimiz Afyon’da da birinci parti çıkmak

Demiral daha sonra, Afyonkarahisar’da 7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP’yi nasıl görüyorsunuz sorusu üzerine şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisinin şuan ki hedefi iktidara yürümek. Biz yaklaşık bir buçuk aydan iki aydan beri ilçe başkanımız ve belediye başkanımızla sahadayız. Bu vatandaşımızla ve kendi teşkilatımızla yaptığımız görüşmelerde partimize bir teveccüh olduğunu gördük sahada. Bizim hedefimiz Afyon’da da birinci parti çıkmak. Yani ülkede iktidara nasıl gelmek için faaliyet yürütülüyorsa Afyon’da da birinci parti çıkmak. Rakam vermek ne kadar doğru bilemiyoruz ama bizim gördüğümüz kadarıyla, edindiğimiz aldığımız bilgiler doğrultusunda sayının çoğunu partimizin çıkaracağına eminiz” dedi.

Demiral basınla buluşmasının ardından sivil toplum kuruluşlarında bulundu. Türk Eğitim- Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol ve üyeleri ziyaret ederken, ardından da Afyonkarahisar Ülkücü Işçiler Derneğini ziyaret etti. Demiral ve beraberindenkiler son olarak Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey’i ve Odak gazetesini ziyaret etti.

  • Okunma: 1577

Yorumlar (0)Yorum Yap