Gent, Belçika'da Beşiktaş'ı Ağırlayacak

Haberler / Güncel

Gent, Belçika'da Beşiktaş'ı Ağırlayacak

İlk defa 2015 yılında organize edilen KDB Kupa turnuvası bu yıl üçüncü kez haziran ayında yineleniyor. Cumartesi 2 ve Pazar 3 Haziran 2018, KDB Kupasın üçüncü defa düzenleniyor. Yurtdışından katılacak olan üst oyuncularla zorlu futbol ama bir o kadar da heyecanlı geçecek bir turnuva olacağa benziyor. Genç oyuncular izleyicelere kaliteli, renkli ve nefis saatler yaşatacak. Beşiktaş U15 Milli takımı da bu turnuva katılıyor. Turnuva’da misafir olacak uluslararası elit genç takımları Drongen’da ağırlanacak.

Spordan sorumlu Gent Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz “Turnuvanın organizesi turnuva lideri Jeroen Verhille ve kordinatör Paul Naudts’un önderliğinde iletişim catering, lojistik ve güvenlik konularında emek veren 400 gönüllünün çalışmalarıyla ortaya çıkıyor. Besiktaş’lı gençlerimizin katılımı hepimizi gururlandırıyor. Bu turnuvayı özel yapan konu da kendisi de Gent Drongen’dan olan ünlü genç Belçikalı futbolcu Kevin De Bruyne’nin da angajmanı ve futbol kariyerine başladığı Drongen Gençlik çalışmalarına verdiği önem ve destektir. Ayrıca önemli olan gençlerin zevk alarak katılması ve oynaması amaçların başında gelmektedir.” diyerek bilgi verdi.

Bu yıl da turnuva sırasında ünlü Drongen’lu futbolcu Kevin De Bruyne’nın destek vermek üzere maçları izlemeye gelmesi bekleniyor. Haziran ayında gerçekleşecek olan turnuva Drongen’ın kendi futbol sahalarında yapılacak. İki gün sürecek turnuva sonunda ise organizasyonu düzenleyen komite Futbol Flandre ile ortak olarak gençlere bir de Futbol eğlencesi düzenleyecek.
Turnuvaya katılacak olan ünlü takımlar şöyle: AZ Alkmaar, Beşiktaş, Borussia Dortmund, Chelsea, Club Brugge, Zenit Sint-Pietersburg, AA Gent, RC Genk, Manchester City, Odense, Paris Saint Germain ve Anderlecht.

  • Okunma: 1688

Yorumlar (0)Yorum Yap